DOLAR 32,5094 0.3%
EURO 34,5777 0.22%
ALTIN 2.497,510,59
BITCOIN 2006431-3,63%
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dehşet! Hindistan’da kucağında bebek olan kadına baltayla saldırdı
  • Haber444
  • Dünya
  • Dehşet! Hindistan’da kucağında bebek olan kadına baltayla saldırdı

Dehşet! Hindistan’da kucağında bebek olan kadına baltayla saldırdı

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Dehşet! Hindistan’da kucağında bebek olan kadına baltayla saldırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hindistan’ın Hyderabad şehrindeki Meerpet bölgesinde, Rahul Goud (26) adlı kişi, aylardır taciz ettiği kadını evinde yakaladı. Kucağında bebek olan kadına baltayla saldıran Goud, sokak ortasında dehşet saçtı. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Görüntülerde, saldırgan Goud’un taciz ettiği ve aile dostu olduğu ifade edilen kadının evine motosikletle gelerek, baltayla defalarca saldırdığı görüldü. Kucağında bebeği ile panik yaşayan kadının zor anları kameraya yansırken, başka bir kadının da olayın şokuyla korkudan kaçtığı görüldü. Saldırganın daha sonra motosikletine binerek, olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

DAHA ÖNCE GÖZALTINA ALINDI

Yerel medyada yer alan habere göre, kadının daha önce Goud’u polise şikayet ettiği, gözaltına alınan saldırganın daha sonra serbest bırakıldığını aktardı. Haberde, saldırgan Goud’un gözaltından çıktığı gün elindeki baltayla aylardır taciz ettiği kadına saldırdığı ifade edildi. Baltalı saldırganın yakanalarak, ‘cinayete teşebbüsle’ suçundan yargılanacağı kaydedildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.