DOLAR 32,3812 0.18%
EURO 34,9905 -0.25%
ALTIN 2.324,490,23
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods ölümden döndü
  • Haber444
  • Dünya
  • Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods ölümden döndü

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods ölümden döndü

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods ölümden döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods ABD’nin Los Angeles şehrinde trafik kazası geçirdi. Ünlü golfçü, kaza sonrası hemen hastaneye kaldırılırken, iki bacağının da ciddi şekilde yaralandığı belirtildi.

Golf dünyasının en önde gelen sporcularından Tiger Woods, ABD’nin Los Angeles şehrinin Rancho Palos Verdes güzergahında iki şeritli bir yol olan Hawthorne Ave’de aracıyla kuzeye doğru seyahat ederken hız limitini aşması sonucu yol kenarında bulunan refüje sürüklenerek kaza yaptı.

Olay yerine gelen polis ekipleri ve sağlık görevlileri Woods’u hastaneye kaldırdı. Golfçü, kazanın etkisiyle her iki bacağından da yaranırken, olay yerine gelen ekipler Woods’un bilincinin açık olduğunu ifade etti. Woods’un kaza yaptığını çevredeki insanların bildirdiği söylendi

Los Angeles polis müdür yardımcısı Carlos Gonzales, Woods’un kazasıyla ilgili bir açıklama yaptı: “Olay yerine geldiğimizde Woods’un iki bacağı da ciddi şekilde yaralı olmasına rağmen kazadan kaynaklı şok içindeydi ama bilinci yerindeydi ve adını söyleyebiliyordu.”

Woods’un kaza sonrası sevk edildiği hastanede bacaklarından ciddi şekilde yaralandığı bilgisi verilirken, yaralanmalardan kaynaklı bir operasyon geçireceği aktarıldı. Ayrıca doktorlar, Woods’un hayati tehlikesinin olmadığını kaydetti.

DISCOVERY GOLF’TEN AÇIKLAMA

Golf Digest ve GOLFTV’nin ana şirketi olan Discovery Golf, Tiger Woods’un geçiridği kazayla ilgili açıklama yaptı.

Şirketin yaptığı açıklamada, “Tiger, Discovery ile GOLFTV ve Golf Digest için özel içerik geliştiren uzun vadeli bir ortaklığa sahip. Dün bizimle birlikte son serisini çekiyordu ve Jada Pinkett Smith, Dwyane Wade ve David Spade de dahil olmak üzere bir dizi ünlüye kurs sırasında eğitim veriyordu. Bugün bizimle çekime devam edecekti. Discovery and Golf Digest’teki herkes Tiger’a hızlı bir iyileşme diliyor ve düşüncelerimiz şu anda kendisi, ailesi ve ekibiyle birlikte” ifadeleri kullanıldı.

Eski Amerikan Başkanlarından Barrack Obama da sosyal medyadan yaptığı bir açıklamayla, Dünyaca ünlü golfçüye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tiger Woods, en son 20 Aralık’ta Orlando’da sona eren PNC Şampiyonası’nda oğlunun yanında yarışmıştı. 15 kez dünya şampiyonu olan ve 82 kez PGA Tour galibi olan Woods geçirdiği uzun sakatlıklar sonucu golfü bırakmanın eşiğine gelmişti.

Neden BirGün?

Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.

BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!

BirGün’e Destek Ol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.