2024-2025 eğitim öğretim yılının ikinci ara tatili sona erdi ve öğrenciler ile öğretmenler için ikinci yarı yılın başlangıç vakti geldi. Tatil boyunca dinlenen ve eğlenen öğrenciler, yarın ders başı yapacak.
İkinci ara tatil sürecinde öğretmenler, çevrim içi seminerlere katılarak kendilerini geliştirdi ve yeni döneme hazırlandı.
Bu dönemde, yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1 milyon 200 bin öğretmen, ders zilinin çalmasıyla birlikte ikinci döneme kaldıkları yerden devam edecekler. Eğitim öğretim yılı 20 Haziran Cuma günü sona erecek.
Eğitim-öğretim döneminin sona ermesinin ardından sınav maratonu başlayacak. 15 Haziran’da Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav, 21-22 Haziran’da ise Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) gerçekleştirilecek.
Yeni dönemin öğrencilere ve öğretmenlere başarılar getirmesi dileğiyle, 2024-2025 eğitim öğretim yılı heyecanla devam edecek.
Rekalm & İşbirliği: [email protected]