DOLAR 32,5917 0.35%
EURO 34,8105 0.2%
ALTIN 2.498,840,60
BITCOIN %
Mersin
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amerikan Life Dil Kursu

Amerikan Life Dil Kursu

ABONE OL
13 Nisan 2021 15:51
Amerikan Life Dil Kursu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerikan Life dil okulları, yabancı dil öğrenme konusunda tüm öğrencilerine yaşam boyu eğitim desteğini sağlıyor. İngilizce, Almanca ve Rusça başta olmak üzere yabancı diller en iyi dil kursu eğitimcileri tarafından öğretiliyor. Üstelik artık öğrenmek Amerikan Life ile çok daha kolay hale geliyor. Aynı zamanda bir defa American Life’ta eğitim alan öğrenciler istedikleri kurs şubesinde Plus More eğitimlerinden yararlanabiliyor.

Öğrencilere ömür boyu sunulan Plus More eğitimleri, American Life Dil Okulları’nda tercih edilen ART eğitim sistemi için oldukça önemli bir yer tutar. Öğrenciler yazma, konuşma, gramer öğrenme ve okuma gibi çeşitli öğrenim işlemlerini yabancı öğretmen alternatifiyle de sürdürebiliyor. Böylece öğrenciler American Life Dil Okulları ile birlikte kendilerini yabancı dil konusunda geliştirebiliyorlar.

American Life Yabancı Dil Eğitimleri

Yabancı dil eğitimi konusunda ömür boyu öğrenim sürecini destekleyen ve uygulayan American Life Dil Okulları, öğrencilerine yabancı dil öğrenme konusunda çeşitlilik sunuyor. Dil okullarına katılarak öğrenebileceğiniz yabancı dilleri aşağıda sizlere sıraladık.

  • İngilizce Kursu
  • İş İngilizcesi
  • Sınav İngilizcesi
  • Almanca Kursu
  • Aile Birleşimi
  • Rusça Kursu
  • Flemenkçe Kursu

Belirttiğimiz dil eğitimlerinin hepsi branşında uzman olan eğitimciler tarafından anlatılır. Böylece oldukça kısa bir süre içerisinde öğrencilerde gelişme rahatlıkla görülebilmektedir. Üstelik American Life Dil Okulları Türkiye genelinde pek çok farklı ilde bulunmaktadır. Bu fırsatı yakalamak isteyen ve yabancı dil öğrenmek isteyenler için henüz American Life ile tanışma fırsatı kaçmamıştır.

Kaynak: https://www.americanlife.com.tr/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.