DOLAR 32,5665 0.01%
EURO 34,9147 0.07%
ALTIN 2.426,12-0,14
BITCOIN %
Mersin
29°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hızlı Kripto Para Alım- Satımın Adresi

Hızlı Kripto Para Alım- Satımın Adresi

Kripto para dünyasındaki borsa sitelerinin sayısı her geçen gün artıyor. Bu borsa platformlarından birisi de web sitemiz Marketgrabber.io olmaktadır.

ABONE OL
15 Mart 2022 17:52
Hızlı Kripto Para Alım- Satımın Adresi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para dünyasındaki borsa sitelerinin sayısı her geçen gün artıyor. Bu borsa platformlarından birisi de web sitemiz Marketgrabber.io olmaktadır. Sitemizin üye sayısı sürekli olarak sunmuş olduğumuz avantajlı hizmetler sebebiyle artıyor. Web sitemizin popülerliğinin artmasıyla beraber piyasadaki işlem hacmi de sürekli olarak genişliyor. Sitemiz sizlere 7/24 sınırsız, ücretsiz hizmet sunuyor.

Üyelik ücreti ödemeden sitemize kaydolabilirsiniz. Kaydolduktan sonra hesabınızın kimlik bilgilerini onaylattıktan sonra sitemizden istediğiniz şekilde kripto para alışverişi yapabilirsiniz. Ayrıca web sitemiz üzerinde kripto para takas işlemlerini de gerçekleştirebilirsiniz. Sitemizde birçok kripto para biriminin satışı gerçekleşiyor. BTC ve ETH en çok satışı gerçekleşen para birimlerinin başını çekiyor.

%0 Komisyon Oranlarıyla Avantajı İşlemler

Marketgrabber.io %0 komisyon oranlarıyla piyasada kaliteli bir konumda yer alıyor. Farkımız sunmuş olduğumuz müşteri merkezli hizmet kalitesinden meydana geliyor. Sektörde statü sahibi platformların başında yer alıyoruz. Sektörün yenilikçi borsa platformlarından birisi haline gelen web sitemiz sizlerin de desteğiyle gelişimini her geçen gün artırıyor.

Medya ortaklığı çatısı altında birçok ünlü markayla ortaklık yapıyoruz. SSL sertifikasına sahip olan platformumuz güvenilir bir site olduğumuzu Google başta olmak üzere herkese kanıtlamış durumdadır. Sitemiz Avrupa’nın en gözde platformları arasında yer alıyor. Avrupa pazarının gözbebeği olan sitemiz Türkiye’de de geniş yatırımcı kitlesine sahip durumdadır. Türk yatırımcıların ilgisini son günlerde de çekmeye devam ediyoruz.

Üye Ol Sen de Kazanmaya Başla!

Marketgrabber token platformuna üyelik işlemleri oldukça basittir. Üyelik işlemlerinizi dakikalar içerisinde gerçekleştirerek alım, satım işlemlerinizi yönetebilirsiniz. Sisteme üye olduktan sonra kimlik bilgilerinizi mutlaka onaylamanız gerekiyor. Kimlik bilgilerinizi onaylamadan siteye para yatırım ve çekim işlemleri olmuyor. Bu sebepten ötürü kimlik bilgilerinizi kaydolduktan sonra mutlaka hızlı bir şekilde onaylatın!

Sisteme gireceğiniz kimlik bilgileri özel şekilde sistemde muhafaza ediliyor. Çevrimdışı soğuk depolarda kimsenin erişemeyeceği bir şekilde muhafaza edilen kimlik bilgileriniz 3.şahıslarla hiçbir şekilde paylaşılmaz. Platformumuz kişi gizliliğine son derece önem veren bir platformdur. Google gizlilik ilkelerine uyumlu güvenli alt yapımızla sizlere en kurumsal ve merkeziyetçi kripto para alım satım hizmetini sunuyoruz. Marketgrabber token ile hiç vakit kaybetmeden siz de kazanmaya başlayabilirsiniz!

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.