DOLAR 32,3668 0.14%
EURO 34,9777 -0.3%
ALTIN 2.324,170,22
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

​Ünlü New York Cheesecake Divan Pastaneleri ile Tek Tık Uzağınızda
  • Haber444
  • Gündem
  • ​Ünlü New York Cheesecake Divan Pastaneleri ile Tek Tık Uzağınızda

​Ünlü New York Cheesecake Divan Pastaneleri ile Tek Tık Uzağınızda

ABONE OL
9 Kasım 2020 12:06
​Ünlü New York Cheesecake Divan Pastaneleri ile Tek Tık Uzağınızda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Divan Pastaneleri eşsiz lezzetlerine bir yenisini daha ekledi. Cheesecake denince akla gelen unutulmaz lezzetlerden New York Cheesecake’in keyfini çıkarmak için artık New York’a gitmeye gerek yok, Divan Şefleri tarafından yorumlanarak Divan Pastaneleri’nin zengin menüsüne eklenen bu lezzet artık tek uzağınızda. Evlerde vakit geçirmeye özen gösterdiğimiz bu günlerde www.divanpastaneleri.com.tr üzerinden tek tıkla sipariş verilebilen New York Cheesecake, günün her anındaki tatlı krizlerine enfes bir seçenek sunuyor.

Divan Pastaneleri, cheesecake sevenleri yepyeni bir tatla buluşturuyor. Divan Şeflerinin yorumuyla menüye eklenen ünü tüm dünyaya yayılmış olan New York Cheesecake, görüntüsü ile iştahları kabartırken lezzetiyle de damaklarda enfes bir tat bırakıyor. Yepyeni Divan New York Cheesecake, tam buğday unlu enfes bisküvi tabanı ve peynirli zengin kremsi yapısıyla her lokmada leziz bir yolculuğa davet ediyor.

Tatlıdan vazgeçemeyenlere her öğün leziz bir seçenek vadeden, ister kahve, ister çayın yanında keyfi katlayan enfes New York Cheesecake, özel günlerde, davet sofralarında, doğum günü pastasına alternatif olmaya aday.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.