DOLAR 32,3839 0.19%
EURO 35,0634 -0.09%
ALTIN 2.325,220,26
BITCOIN %
Mersin
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

15 yıldır birlikte yaşadığını kadını miras için öldürmüş
  • Haber444
  • Gündem
  • 15 yıldır birlikte yaşadığını kadını miras için öldürmüş

15 yıldır birlikte yaşadığını kadını miras için öldürmüş

ABONE OL
26 Mart 2021 21:38
15 yıldır birlikte yaşadığını kadını miras için öldürmüş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İddiaya göre; Seyfetin Erilmez ile 15 yıldır birlikte yaşadığı Dilek Yüksel (43), geçen 12 Temmuz günü, Güney Mahallesi 1148/1 Sokak’taki evlerinde miras nedeniyle tartışmaya başladı. Dilek Yüksel’in ölen annesinden kalan mirasın paylaşımı konusunda yaşanan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışma sırasında Erilmez, Yüksel’i bıçaklayarak, öldürdü. Polise teslim olan Erilmez, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Erilmez hakkında ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen 2’nci duruşmada tutuklu sanık Erilmez’in yanı sıra taraf avukatları hazır bulundu. İzmir Kriminal Polis Laboratuvarı’ndan istenen raporun geldiği bildirilen duruşmada, öldürülen Dilek Yüksel’in yeğeni Çarem Yüksel tanık olarak dinlendi. Yüksel, “Babaannem 20 Şubat 2020’de vefat etti ve bankada parası vardı. Olay tarihinden önce Seyfettin Erilmez ile Dilek ablamın para kavgası duymadım. Olay günü Dilek ablam, ‘Annem öldü’ diye ağlamaya başladı. Eniştem Seyfettin ona ağlamamasını söyledikten sonra annesinden kalan parayı almasını söyledi. Bunun dışında hiçbir bilgim yok” diye konuştu.

TARTIŞMA NEDENİ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ

Tutuklu sanık Erilmez’in cinayeti işledikten sonra evine gittiği amcası Sezer Erilmez de “Olay günü sabaha karşı kapım çalındı. Açtığımda yeğenim Seyfettin’in geldiğini gördüm. Eli ayağı titriyordu. Ne olduğunu sorduğumda cevap vermedi. İçeri alıp elini yüzünü yıkadım. Oturduktan sonra eşini öldürdüğünü söyledi. Nedenini sorduğumda, cinsel problem yaşadıktan sonra tartışma çıkıp öldürdüğünü anlattı. Bıçağı ne yaptı bilmiyorum. Sakinleştikten sonra beraber polise gittik ve teslim oldu” ifadelerini kullandı.

Tutuklu sanık Seyfettin Erilmez ise, daha önceki ifadelerini tekrar etti. Duruşma ertelendi.

DHA- İzmir – Tolga TAHÇI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.