DOLAR 32,6014 0.39%
EURO 34,8063 0.2%
ALTIN 2.495,260,45
BITCOIN 21052375,03%
Mersin
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uygun Fiyatlı Toplu Sms

Uygun Fiyatlı Toplu Sms

ABONE OL
4 Ocak 2021 18:15
Uygun Fiyatlı Toplu Sms
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplu sms gönderimleri hem bireysel olarak hem de firma olarak birçok alanda tercih edilmektedir. Mobil telefonlarınız üzerinden tek tek bu mesajlarla uğraşmak yerine sizlere toplu mesaj imkanı sunan özel uygulamaları tercih edebilirsiniz. Bu uygulamalar sizlerin seçmiş olduğu tüm numaralara yine sizlerin belirlemiş olduğu mesaj içeriklerini en hızlı şekilde gönderebilirsiniz.

Toplu mesaj uygulamalarının diğer bir adı bulk sms olarak bilinmektedir. Bulk yani toplu mesaj gönderimlerinde gönderim hızı v kolaylığı kadar mesaj başına düşen birim fiyatta çok önemlidir. Her zaman en uygun maliyetlerle en hızlı şekilde tüm mesajlarınızı toplu olarak iletmek için Uipapp toplu sms firmasını tercih edebilirsiniz.

Uipapp ile en uygun fiyatlar üzerinden toplu mesajlarınızı gönderebilirsiniz. İsterseniz yurtiçi gönderimlerinizde, ,isterseniz de yurtdışı sms gönderilerinizde en güvenilir ve hızlı yöntem olarak Uipapp markasını tercih edebilirsiniz.

Uipapp üzerinden toplu mesja gönderimi yapabilmek için siteye üye olmanı yeterli olacaktır. Bunun haricinde operatörlerde olduğu gibi herhangi bir abonelik ya da üyelik ücreti söz konusu değildir. Uipapp aracılığı ile toplu sms gönderiminizde sadece atmış olduğunuz mesaj sayısı kadar ücretlendirme olacaktır.

Neden Toplu Sms

Toplu mesajlar bireysel olarak tercih edilebilmektedir. Birçok insan özel günlerde tüm sevdiklerine onları hatırladığına dair toplu mesaj göndermek istemektedir. Böylece hiçbir kimseyi atlamadan çok hızlı ve güvenilir bir şekilde mesajlarınız karşı tarafa iletilecektir. Bireysel gönderimlerinizde mesajlarınızın yurtiçi ya da yurtdışı olmasının hiçbir önemi yoktur.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.