DOLAR 32,5758 0.11%
EURO 35,0161 0.48%
ALTIN 2.430,520,32
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cs 1.6 Oyunu İndir

Cs 1.6 Oyunu İndir

ABONE OL
16 Ocak 2021 17:59
Cs 1.6 Oyunu İndir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cs 1.6 oyunu, özel olarak geliştirilen taktiksel ve macera içeren bir oyun serisidir. Dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan bu oyun Half Life modu ile ilk olarak 2004 yılında piyasaya sürülmüştür. Half life indir yaparak oyunu basit bir şekilde oynamak mümkündür. Bu oyun, daha sonra özel olarak geliştirilerek Cs 1.6 oyunu olarak oyun severlerin beğenisine sunulmuştur. Özel olarak paketlenmiş oyun, basit kurulum fırsatı sunmaktadır.

Setup içeriği ile oyun, bot ve dll dosyalarından oluşturulmuş ve Windows tüm sürümleri ile tamamen uyumlu olarak çalışır. Yönetici girişi, lisans isteme problemi giderilerek, oyunun güvenilir bir şekilde gönül rahatlığı ile oynatılması mümkündür. Cs 1.6 oyununu Cs Yıldızı sitesinden indirerek internetsiz bir şekilde oynama olanağı vardır. Cs 1.6 indir yaparak hiçbir sorun yaşamadan oyuna dahil olunabilir.

CS. 1.6 Oyununun Hikâyesi

Counter Strike 1.6 oyunu, teröristler ve terörle mücadele ekibi olarak oynanmaktadır. Oyunda hedef, karşı takımdaki oyuncuları silah ile tamamen öldürerek mevcut olan bombaları imha etmek ve rehineleri kurtarmaktır. Her takım oyuncusu, oyuna belirli miktarda paralarla başlar. Her bir tur tamamlandığında kişilere ödül olarak bir miktar para ödülü verilir. Her iki takım, daha önceden belirlenmiş harita üzerindeki noktalarda oyuna dâhil olur. Macera ve aksiyon dolu cs 1.6 oyununu hiçbir sorun yaşamadan güvenli bir şekilde Cs Yıldızı sitesinden indirebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.