DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

3D Baskı Teknikleri

3D Baskı Teknikleri

ABONE OL
7 Ocak 2021 10:48
3D Baskı Teknikleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknolojinin en güzel getirilerinden birini oluşturan 3d baskı çalışmaları artık yoğun şekilde kullanılıyor. Yazıcıdan dilediğiniz nesnenin prototipini ya da maketini çıkarabiliyorsunuz. Bu yöntemle hobilerinizi ortaya çıkardığınız gibi size özel buluşların da elle tutulur bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Her türlü maket tasarımını dijital ortama yükleyerek 3 boyutlu yazıcıdan çıktı olarak alabiliyorsunuz. Fiziksel bir nesne haline gelen bu objeleri dilerseniz koleksiyon yapabiliyorsunuz. Animasyon çalışmalarınız için de ses getiren tasarımlar ortaya çıkarmanızı sağlayan bu işlemde, üç boyutlu yazıcı kalitesi önem taşıyor. Yazıcı ve tarayıcıların gelişmişliği daha kaliteli tasarımların ortaya çıkmasını sağlıyor.

İstanbul 3D Baskı Teknikleri

İstanbul’da 3d baskı tekniği sunan özel bir firma arıyorsanız Fibilo sitesi sizlere en özel  3d baskı İstanbul hizmetini sunuyor. Firmaya ulaşarak modelinizi sunabilir, karşılığında modelinizin prototipini alabilirsiniz. Hobi olarak tasarladığınız objeyi, hayalinizde yarattığınız nesneyi veya zihninizden geçirdiğiniz cismi fiziki hayata dönüştürmek ve elle tutma boyutuna getirmek için firmayı tercih edebilirsiniz. Kaliteli yazıcı ve tarayıcılarla sizlerin sunduğu tüm modelleri prototipe çeviren firmadan kaliteli hizmet alabilirsiniz.

3 Boyutlu Yazıcı Ve Tarayıcı Satışı

Sürekli olarak 3d baskılar yapıyor ve bunun için gerekli olan yazıcı ile tarayıcıyı satın almak istiyorsanız Fibilo sitesini tercih edebilirsiniz. Farklı özelliklerde yazıcı ve tarayıcı satın almak için siteyle iletişim kurabilirsiniz. En gerçekçi maket ve prototipleri tasarlamak ve hizmet almak için siteyi tercih edebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.