DOLAR 32,5392 0.24%
EURO 34,7572 0.06%
ALTIN 2.491,821,21
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Açmayın, biz kobay değiliz’

‘Açmayın, biz kobay değiliz’

ABONE OL
12 Mayıs 2020 07:21
‘Açmayın, biz kobay değiliz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Corona virüsü salgını için “Toplumun bir kesimi yakalanıp aktif bağışıklık olunca virüs de toplumdan uzaklaşır gider” diyen Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin, üniversitenin 15 Haziran tarihinde açılacağını duyurdu. 100 bin öğrencisi olan üniversitede, 2.5 aylık eğitim takvimi de hazırlandı.

Konya Selçuk Üniversitesi ‘’Üniversitemiz senatosu, her türlü tedbirler alınarak eğitim ve öğretim faaliyetleri ve sınavları içeren 2.5 aylık bir takvim hazırlamış ve gerekli olduğu takdirde farklı alternatifler üzerinde durulabileceği yönünde bir karar almıştır” açıklaması yaptı. Öğrenciler, bu kararın duyurulmasından sonra sosyal medya üzerinden binlerce mesaj paylaştı.

“Ölmek istemiyoruz” başlığıyla itirazlarını dile getiren öğrenciler, ‘’Açılacak olsa her üniversite zorunlu olarak açardı. Neden diğer üniversiteler açmıyor? Hiçbir şey bizim canımızdan önemli değil, ölmek istemiyoruz. Canımızla oynamayın, biz kobay değiliz. Vize ve final sınavları diye gelip hayatımın finalini görmek istemiyorum. Göz göre göre ölüme gitmeyeceğiz” mesajlarını paylaştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.