DOLAR 32,5753 0.1%
EURO 35,0338 0.55%
ALTIN 2.431,670,36
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ahşap Oyuncak

Ahşap Oyuncak

ABONE OL
4 Temmuz 2020 10:32
Ahşap Oyuncak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ahşap her zaman en kaliteli ve ne sağlıklı malzemelerden birisi olmuştur. Özellikle bebeklerinizin ve çocuklarınızın tüm yaşam alanlarında kullanılan malzemelerin ahşap malzemelerden oluşuyor olması onların sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır.

Ahşap oyuncaklar son yıllarda ebeveynlerin en çok tercih ettiği ürünler arasında yer almaktadır. Plastik oyuncakların sağlığa olan zararlarının artık tescillenmesi ve birçok oyuncağı çocuklarının kullanımında önerilmemesi üzerine ebeveynlerin ilgileri ahşap ve aynı zamanda eğitici olan oyuncalara yönelmiştir.

Atölye Avangart firması olarak her yaş grubundan çocuklarınız için ahşap ürünler üretiyoruz. En eğitici ve faydalı oyuncaklarla birlikte onların odalarını süsleyecek olan en faydalı ahşap parçalara web sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz. Online alışveriş imkanı ile tüm oyuncaklarımızdan satın alabilirsiniz. En kısa süre içerisinde, en hızlı kargo ile tüm siparişleriniz sizlere teslim edilmektedir.

Ahşap ürün kategorimizde en çok tercih edilen ürünlerin başında öğrenme kulesi gelmektedir. Ahşap malzemelerden üretilmiş olan bu kuleler sayesinde çocuklarını güvenli bir şekilde her hareketi kısıtlamadan yapabilecek ve istedikleri her alana kolaylıkla ulaşabileceklerdir. Öğrenme kulesi yani diğer adı ile learning tower kademeli basamakları sayesinde çocukların hem mama koltuğu olarak hem de el yıkarken ya da yükseklerde bir yere ulaşmak istediklerinde kullanabilecekleri güvenli bir parçadır.

Anı Küpü

Anı küpü çocuklarınızın odalarını ve aynı zamanda tüm özel anlarınızda en güzel resimlerini süsleyen ve onlar adına özel olarak yapılan ahşap küp parçalarıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.