DOLAR 32,5902 0.2%
EURO 34,9115 0.67%
ALTIN 2.438,900,26
BITCOIN %
Mersin
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti ve CHP iş birliği yaptı İstanbul’da Riva Deresi kurtuldu
  • Haber444
  • Gündem
  • AK Parti ve CHP iş birliği yaptı İstanbul’da Riva Deresi kurtuldu

AK Parti ve CHP iş birliği yaptı İstanbul’da Riva Deresi kurtuldu

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:04
AK Parti ve CHP iş birliği yaptı İstanbul’da Riva Deresi kurtuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beykoz’un ünlü deresi Riva’yı kurtarmak için AK Partili Beykoz Belediyesi ile İBB işbirliği yaptı. İBB Başkanı İmamoğlu ve Beykoz Belediye Başkanı derenin kurtarma projesini dün birlikte açıkladılar. Çalışmaya Şehircilik ve Orman Bakanlığı da destek verdi, sorun çözüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu dün temizleme çalışmalarının sürdüğü Riva deresinde incelemelerde bulundu. İmamoğlu’na Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da eşlik etti.

“EL BİRLİĞİYLE RİVA’DA SORUN KÖKÜNDEN TEMİZLENMİŞ OLACAK”

İmamoğlu, “Sorunu konuştuk beraberce. Bütün kurumlar sahiplendi. Artık Şehircilik Bakanlığı da, Tarım ve Orman Bakanlığı da devrede, DSİ de, Beykoz Belediyesi de devrede. Sorun gündeme geldi. Hep beraber konuştuk. Çareyi önümüze koyduk. El birliğiyle Riva’daki sorun kökünden temizlenmiş olacak” diye konuştu.

“ÇOK MUTLU OLDUM”

Riva deresiyle ilgili yapılan işbirliğinin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen AK Partili Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da, “Birlikte çalışma iradesini ortaya koyduk. Sene sonunda bu sorun çözülecek. Ne biz, ne İBB yalnız yapabilir. İstanbul’umuza ve Beykoz’umuza çok önemli bir projeyi kazandırmış olacağız “dedi.



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.