DOLAR 32,3761 0.17%
EURO 35,0249 -0.19%
ALTIN 2.324,850,25
BITCOIN 2262862-0,61%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akika Kurbanı Bağışında Doğru Yöntem

Akika Kurbanı Bağışında Doğru Yöntem

ABONE OL
4 Mart 2021 14:28
Akika Kurbanı Bağışında Doğru Yöntem
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurban adamak bir isteğimizi yerine getirmek için manevi anlamda söz vermektir. Bu nedenle bir isteğimiz yerine geldiğinde mutlaka bu adağı kesmemiz gerekir. Yalnızca kesmek bu adağın yerine gelmesi için yeterli olmaz. Aynı zamanda adak kesilip parçalara ayrılıp ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır. Bu işi yapmak çoğu kişi için zor bir görev olarak karşımıza çıkar.

Dernekler ile Yardım Yapma

Son dönemlerde adak kurbanını dağıtma işini dernekler kişiler adına yapıyor. Bu sayede ihtiyaç sahiplerine de kolaylıkla ulaşmak mümkün oluyor. Özellikle Akika kurbanına bir bebek sahibi olanların uygulaması gereken adak olarak karşımıza çıkıyor. Akika kurbanını dağıtan dernekler de bulunuyor. Ancak dernek seçimi yaparken kaliteli ve güvenilir olan dernekleri tercih etmek gerekiyor.

Akika Kurban Bağışında Güvenilir Adres

Akika kurbanı kesmeniz gerekiyor ve bu anlamda kaliteli bir dernek arıyorsanız Şefkateli Derneği sitesine ulaşabilirsiniz. Site en kaliteli yardım projelerine imza atarken, bağışlarınızın da gerçekten ihtiyacı olan kişilere ulaşmasını sağlıyor. Sizler de bağış yapmak için kaliteli bir adres arıyorsanız siteye ulaşabilirsiniz. Sitede yardım yapma konusunda her türlü içeriğe yer veriliyor.

Akika kurbanı adaklarınızı ulaştırmak için doğru adresler arıyorsanız siteden bilgi edinebilirsiniz. Türkiye ve dünyadan binlerce yardım projesine imza atan siteden sosyal sorumluluk projelerine ve akika kurbanı hakkında da bilgi alabilirsiniz. İnsani Yardım konusunda da bilgi alabileceğiniz Şefkateli Derneği sitesi sizlere yardım faaliyetleri alanında hizmet veriyor.

Kaynak: https://www.sefkatelidernegi.org.tr/sayfa/akika-kurbani.html

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.