DOLAR 32,3177 0.2%
EURO 35,0633 -0.19%
ALTIN 2.298,400,93
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alanında Uzman Veteriner Kliniği

Alanında Uzman Veteriner Kliniği

ABONE OL
25 Aralık 2020 09:51
Alanında Uzman Veteriner Kliniği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev hayvanlarının ve sokaklarda yaşayan canlıların uzun yıllar yaşayabilmeleri için bakım görmeleri şarttır. Narin bedenlerinin korunması ve hastalıklar karşısında daha dirençli olabilmeleri için periyodik olarak bakım yapılması önemli konulardandır. Bahçelievler veteriner kliniği tüm petler için en iyi sağlık hizmetini sunmaya özen gösteriyor. Uzman veterinerlerin hizmet verdiği klinikte tüm cihazlar son teknoloji ürünü olup her türden hastalığın tedavisi için petlerinize gerek destek sunuluyor. Aşılarını yaptırabileceğiniz, periyodik olarak sağlık kontrollerinin yapılmasını sağlayabileceğiniz klinik onların uzun yıllar sizinle aynı evde yaşayabilmeleri için gereken en iyi destekleri sunuyor. Yenilikleri yakından takip eden Vetorium veteriner kliniğinde her türden hayvanın tedavisini yaptırabilme imkânı bulunuyor. Genel muayene hizmetleri sayesinde petleriniz hastalıklara karşı daha dirençli oluyor.

Nöbetçi Veteriner Hizmeti

Vetorium vermiş olduğu üstün sağlık hizmetleri yanında petleriniz için nöbetçi veteriner hizmeti de alabiliyorsunuz. Tüm acil sağlık sorunları konusunda sizlere destek veren veteriner kliniği aşı, cerrahi operasyonlar, genel muayene, yoğun bakım, bilgisayarlı röntgen gibi tüm alanlarda hizmetler sunuyor. Acil veteriner hizmetleri sayesinde petlerin anlık olarak sağlık desteği almasına en iyi şekilde imkânlar sunuluyor. Hayvanlarınızın tedavi öncesinde hastalıklarının gerçek nedenlerini sağlayan uzman veterinerler gerekirse onları klinikte misafir edebiliyorlar. Böylece hem ilaç tedavisi uygulanırken bir yandan da uzmanların gözetiminde daha iyi tedavi alma olanağı elde ediyorlar. Vetorium gelişmiş tedavi tekniklerini en iyi şekilde sunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.