DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2066950-2,32%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Albayrak’ın istifa haberine sürpriz yorum!

Albayrak’ın istifa haberine sürpriz yorum!

ABONE OL
9 Kasım 2020 15:59
Albayrak’ın istifa haberine sürpriz yorum!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Berat Albayrak’ın Instagram hesabından, Albayrak’ın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa ettiğine dair bir açıklama paylaşıldı.

İstifayı doğrulayan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İktidara yakın televizyon kanalları da istifa haberini izleyicilerine duyurmadı.

BBC Türkçe’ye konuşan bir bakanlık yetkilisi istifa haberini doğrularken istifanın henüz kabul edilmediğini söyledi.

Öte yandan, istifa haberiyle ilgili sürpriz bir isimden yorum geldi.

Cumhur İttifakının yaptığı yasak düzenleme ile cezaevinden çıkan mafya lideri Alaattin Çakıcı sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

“Ciddi devlet adamları şartlar ne olursa olsun kişisel problemlerini devlet menfaatine devletimizin menfaati söz konusu olunca hükumet içerisindeki nefsi çekişmeler deepfrezde dondurulur. Devletimizin ve milletimizin ekonomik teminatı olan Maliye Bakanlığının uluslararası yıllardır ekonomik ilişkilerinden dolayı devam eden ekonomik bağlantılar da bir kopma olmaz. Ama yürüyen ilişkiler dünya sıkıntılı bir ekonomik süreç geçirirken maliyenin başındaki kaptan gemiyi terk etmez. Eğer cidden devletin başındaki kaptan ikinci kaptan olana bir süre dinlen demişse normaldir. Görevinden alınma devletin menfaatine ise hayırlı uğurlu olsun. Muhalefet baskısından görev değişikliğine uğratılmışsa devletimizin başı Cumhur ittifakının yıllardır yıpratmak isteyen muhalefete şunu göstermiştir. Devletin bekası için gerekirse kolumu keserim, devlet ve milletimiz için bu istifa ile ekonomi düzelecekse hayırlara vesile olsun.”
 

Kamuoyuna saygılarımla;
Ciddi devlet adamları şartlar ne olursa olsun kişisel problemlerini devlet menfaatine devletimizin menfaati söz konusu olunca hükümet içerisindeki nefsi çekişmeler deepfrezde dondurulur.

— Alaattin Çakıcı (@alattincakici) November 8, 2020  

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.