DOLAR 32,5917 0.35%
EURO 34,8105 0.2%
ALTIN 2.498,840,60
BITCOIN %
Mersin
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Andezit Fiyatları

Andezit Fiyatları

ABONE OL
16 Temmuz 2020 17:47
Andezit Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğer inşaat ya da yapı alanında kullanılmak üzere yüklü miktarlarda andezit taşına ihtiyacınız olacaksa Erku Madencilik firması olarak bizlere ulaşabilirsiniz. Firma olarak bizler Ankara Gölbaşı’nda andezit taşı imal ediyoruz. Doğal olarak asıl ve en önemli kaynağından çıkarmış olduğumuz taşları sizlerden gelen taleplere göre ölçümlüyor ve boyutlandırıyoruz. Sizlerde en uygun fiyatlarla andezit taşı almak için bizlere ulaşabilirsiniz. Firma yetkililerimiz sizlere en uygun tekliflerden oluşan andezit taşı fiyatları hakkında bilgi verecektir.

Yine dekorasyon alanında kullanılmak üzere az miktarda bir ürün ihtiyacınız varsa firmamıza ulaşabilirsiniz. Toptan fiyatına perakende olan satış fiyatlarımızdan faydalanabilir ve bu ürünleri en uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz.

Andezit Taşı Nerelerde Kullanılır?

Andezit taşı yapısı gereği çok sağlam ve dayanıklı bir taştır. Birçok dış etkiye ve doğa olayına rağmen yıpranma ve aşınma payı oldukça düşüktür. Bu nedenle özellikle dışa alanlarda inşaat ve yapı çalışmalarında kullanılır.

Kaldırım ve döşeme işleri için andezit taşı tercih edilmektedir. Yüksek ısı ve donam olaylarından, yaz ve kış mevsimlerinden, asit vb. maddelerden en az etkilenen ürün olarak kullanılan andezit taşı ile yapılan kaldırımlar her zaman çok daha uzun yıllar güvenle kullanılmaktadır.

Andezit taşı son yıllarda ise bazı dekorasyon çalışmalarında göstermiş olduğu harika performans sonucunda tercih edilmeye başlanmıştır. Renkli yapısı ve işlenebilir yüzeyi ile bazı dekorasyon işlerinde de sıklıkla kullanılmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.