DOLAR 32,3684 0.15%
EURO 34,9779 -0.3%
ALTIN 2.323,900,20
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalya Otogarına Araç Kiralama Hizmeti

Antalya Otogarına Araç Kiralama Hizmeti

ABONE OL
6 Kasım 2020 10:58
Antalya Otogarına Araç Kiralama Hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya rent a car araç kiralama firması olarak hizmetinizdeyiz. Hizmetin kalitesi için her türlü detaya önem veriyoruz. Teslim etme sürecinin ardından tamamı ile bizlerle sürekli bir iletişim halinde kalabilmeniz bizim için de oldukça önem verilmiştir. Burada bizim size verdiğimiz değeri de görebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşadığınızda ulaşabileceğiniz ve anlık olarak bağlantı kurabileceğiniz telefon numaralarımızı da sizlere teslim ediyoruz.

Trafiğe çıkarken özellikle kazalara yol açmamak için aracın her türlü bakımının yapılmış olması gerekmektedir. Bu yalnızca benzin ve mazot ünitelerinde doluluk oranına bakmak değildir. Aracın iç haznesinde, motorunda ve tekerleklerinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için rutin kontrollerin yapılmış olmasına özellikle dikkat ediyoruz. Bu anlamda bu tarz bir hizmette bulunan her bir firmanın farklı bir titizlik içinde olması gerektiğine inanıyoruz. Araç kiralama aşamasına gelindiğinde karşılıklı olarak bir sözleşme yapılıyor. Bu sözleşme karşılığında belirlenmiş olan miktar seçecek olduğunuz ödeme yöntemleri ile firmamıza ödeniyor. Ardından yapılan anahtar tesliminden sonra belirlenmiş süreler içerisinde istediğiniz zaman diliminde istediğiniz yere seyahat edebiliyorsunuz. Yalnızca bünyemizde barındırdığımız hiçbir aracın yurt dışına çıkma gibi bir durumu bulunmuyor.

Antalya Dış Hatlar Terminaline Kiralık Araç

Yurt içerisinde veya Antalya içinde araç kiralamak istiyorsanız; Antalya yıllık araç kiralama yöntemleri hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bizlerle iletişime geçerek görüşlerinizi iletebilirsiniz. Aracı Antalya’da bulunan herhangi bir ofis alanına mı istiyorsunuz veya Antalya havalimanı iç hatlar terminaline mi bırakılmasını istiyorsunuz? Antalya dış hatlar terminaline mi bırakılsın istiyorsunuz? Sahip olduğunuz ve kiraladığınız aracın Antalya otogarında otobüs terminalinde mi bulunmasını istiyorsunuz? Bu seçeneklerden herhangi birini tercih ederek size uygun olabilecek aracı bulabilmek için araç bul tuşuna basmanız yeterlidir. Tüm araç kiralama hizmetimiz kapsamında Antalya aylık araç kiralama günlük araç kiralama hizmetlerinden herhangi biri için site içi telefon numarası üzerinden yardım alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.