DOLAR 32,5451 0.01%
EURO 34,9203 0.19%
ALTIN 2.429,590,27
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anti Bakteriyel Klozet Sistemi Kullanımı

Anti Bakteriyel Klozet Sistemi Kullanımı

ABONE OL
20 Şubat 2021 10:17
Anti Bakteriyel Klozet Sistemi Kullanımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlıklı olmak için kullanım sağlanan materyallere dikkat etmek gerekiyor. Dikkat edilmesi gereken materyallerden en önemlilerini ise ortak kullanıma neden olan araçlar oluşturuyor. Özellikle iş yerlerinde ortak kullanım sağlanan klozetler, dikkat edilmediğinde virüs ve bakteri yayıyor. Bu konuda dikkat etmek ve herkesin kullandığı klozeti kullanmak istemeyen kişilerin klozet oturaklarına peçete serdikleri dahi bilinir.

Günümüzde yepyeni bir sistemle bu işlemi yapmaya gerek kalmıyor. Sistemde hijyenik klozet kapağı kullanılırken, bu sayede klozetin üst tarafında bulunan oturak kısmı her kullanımda değişiyor. Bu sayede temiz bir şekilde kullanılabiliyor. Klozet kapağının tek kullanımlık olmasını sağlayan bu sistem konforlu bir kullanımı da ortaya çıkarıyor.

Hijyenik Klozet Kapak Sistemi Kullanmak

Klozet sistemini daha kaliteli ve temiz hale getiren hijyenik klozet kapak sistemi kullanıcılarının konforu için sunuluyor. Kaizen Hijyen sitesinde hijyenik klozet ile ilgili tüm detaylara erişebilirsiniz. Siteye ulaşarak sistemin çalışma skalası hakkında bilgi edinebilirsiniz. Siteyi inceleyerek, hijyenik klozet sistemi satın alabilir, klozetlere uygulatabilirsiniz. Kaliteli olan bu sistem sayesinde klozetleri temiz ve kullanışlı hale getirebilirsiniz.

Kaizen Hijyen Sitesinden Hizmet Almak

Tüm tuvaletlerle %90 uyumlu olan bu sistemi çalışma alanlarınızda bulunan tuvaletlere yaptırabilirsiniz. Siteye ulaşarak hizmet alabilir, anti bakteriyel kullanım sağlayabilirsiniz. Sitede klozet tasarımına yönelik videolu anlatım sunuluyor. Hijyenik klozet rulosu değişimiyle sağlanan bu sterilize özellikle çoklu kullanım sağlanan klozetlerde kullanılıyor. Kaizen Hijyen sitesine ulaşarak sistemin çalışma prensibi, montajı, uygulanması ve tüm detaylar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.