DOLAR 32,5121 -0.09%
EURO 34,9697 0.35%
ALTIN 2.433,330,43
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arıkan Global Proje Fiyatlandırmaları

Arıkan Global Proje Fiyatlandırmaları

ABONE OL
29 Mart 2021 10:14
Arıkan Global Proje Fiyatlandırmaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşık olarak on yıldır inşaat sektöründe profesyonel bir şekilde hizmet veren Arıkan Global, Saim Arıkan tarafından Elazığ ilinde kurulmuş bir şirkettir. İnşaat sektörüne dair her alanda bilgili ve eğitimli olan çalışma ekibi ile birlikte firma şimdiye kadar oldukça başarılı bir şekilde projelere imzasını atmıştır. Aynı zamanda devam etmekte olan ve gelecekte gerçekleştireceği pek çok farklı yapı projesi de bulunan firma, kesintisiz bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Firmanın referanslarının da oldukça geniş ve sağlam olması ile birlikte projelerin hepsi talep edildiğinden çok daha iyi bir şekilde teslim ediliyor. Bu bağlamda herhangi bir proje ya da çalışma için fiyat almak isteyen kişilerin firmanın iletişim adresleri üzerinden çalışanlar ile etkileşime geçmesi gerekiyor. Her proje ve yapı çalışması özel olduğu için fiyatlandırmalar konusunda da farklı değerlendirmeler sağlanıyor.

Arıkan Global Alt Yapı Çalışmaları

İnşaat sektöründe en çok dikkat edilmesi gereken ve uzmanlar tarafından da kontrol altına alınması önemli olan projelerden biri de alt yapı çalışmalarıdır. Arıkan Global, şimdiye kadar yaptığı tüm alt yapı çalışmalarını profesyonel çalışma ekibi sayesinde usta bir şekilde tamamlamıştır. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün referansları ile birlikte firma bu tip projelerini gerçekleştirmektedir. Böylece tüm detaylar ve çalışmalar kurumsal bir şekilde yapılmaktadır. Adıyaman ilinde asfalt mıcırı yapımı, Adana akaryakıt istasyonu saha betonu çalışması gibi önemli projeleri firma başarılı bir şekilde yapmıştır. Tüm çalışma detayları https://arikanglobal.com.tr/ adresinde bulunmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.