DOLAR 32,5646 0.21%
EURO 35,3199 0.64%
ALTIN 2.488,310,18
BITCOIN %
Mersin
21°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arıza Tespitinde Kolaylık

Arıza Tespitinde Kolaylık

ABONE OL
1 Temmuz 2020 15:47
Arıza Tespitinde Kolaylık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknolojinin ve otomotiv sektörünün ilerlemesiyle eskisi gibi araçlarda sadece mekanik arızalar oluşmamaktadır. Araçlarda elektronik kontrol ünitesi dediğimiz sistemler yaygınlaşmaya başladı. Bu sistemlerin arızaları el yordamıyla saptanıp giderilemediği için arıza tespit cihazı dediğimiz cihazlar üretilmeye başlandı. Yaklaşık 2000 yılı sonrası her araçta bulunan yeni sistemler bu arıza tespit cihazları ile arızaları saptanmaya başlandı.

Araçlardaki halk ağzında beyin denilen üniteler OBD soketleri yardımıyla modüllerle iletişim sağlandı.

Nitro Mekatronik yıllardan beri bu Arıza tespit cihazı sektörde satışı , teknik desteği ve servisi ile hizmet vermektedir. Sektörde lider firma olan Nitro Mekatronik lisanslı arıza tespit cihazları ile hiçbir sıkıntı yaşamadan hizmetini vermeye devam etmektedir. Sektörde klon cihazların yaygınlaştığı dönemde birçok markanın distribütörlüğünü üstlenmiş ve orjinal cihazların klon cihazlardan kat kat faydalı , garantili  ve her daim güncel olduğunu göstermiştir.

Klon cihazların teknik servisi, teknik desteği, cihazın garantisi ve güncellemesi bulunmamaktadır. Distribütörü olduğumuz her markanın teknik ve satış olarak desteği tam şekildedir.

En iyi arıza tespit cihazı yanı sıra ecu programlama cihazlarının da bünyesinde yer aldığı Nitro Mekatronik bu yan sektörde de birçok distribütörü olduğu marka vardır.

En çok tercih edilen arıza tespit cihazları binek gruplarda Autel ve Launch , ağır vasıtada ise Jaltest’ tir . Her kullanıcının işine yarayacak şekilde hazırlanmış paketler yaptığınız işe ve ekonomik durumunuza göre şekillenmektedir. Online kodlama , adaptasyon, programlama, servis işlemleri, arıza tespiti , km tespiti ve benzeri gibi işlemler yapan bir kullanıcının tercihi kesinlikle Autel 908Spro veya Elite olmalıdır. Onun yanı sıra bir ekspertiz firması iseniz sizin tek ihtiyacınız olan bir Autel Mx808 cihazı olmalıdır.

Uzman satış ve teknik ekibimiz sizlere cihazları tanıtır ve size en uygun cihazı tavsiye eder.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.