DOLAR 32,5847 0.03%
EURO 34,8876 0.1%
ALTIN 2.425,070,09
BITCOIN 2102034-3,37%
Mersin
31°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Avşa Adası’nda Tatil

Avşa Adası’nda Tatil

ABONE OL
11 Mayıs 2021 12:51
Avşa Adası’nda Tatil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tatil yapmaya gelen kişilerin yeniden gelmeyi planladıkları Avşa Adası birçok yönden insanların ilgisini çekiyor. Avşa Adası, Marmara Denizi’nde yer alıyor ve Balıkesir iline bağlı olarak bulunur. Balıkesir’in Marmara ilçesinde yer alan Avşa Adası, uzunca bir sahil kordonu ve tertemiz denizi ile  son senelerde en gözde tatil yerlerinden birisi olarak yerini almış durumdadır. Avşa Adası özellikle İstanbul’a deniz ulaşımı ile üç saat mesafe bulundurduğu için tercih edilen en gözde tatil yerlerinden biridir.

Avşa Adası uygun fiyatlarda bulunan Avşa pansiyonları ve pansiyonlarının yanında gezilip görülmesi gereken yerlerin şehir merkezine yakın olması ile pek çok imkânı bir arada bulunduruyor. Avşa Adası eğlenceli gece hayatına sahip olması sebebiyle oldukça renkli ve hareketli bir tatil ortamı yaratıyor. Sahil boyunca pek çok bar, eğlence mekânları, kafe, türkü bar, restoran gibi ihtiyacınıza uygun mekânlar ile karşılaşabilirsiniz.

Pek Çok Hediyelik Eşya Dükkân ve Stantları Bulunuyor

Avşa Adası’nda pek çok hediyelik eşya satan dükkânlar ve stantlar bulunuyor. Hem kendinize hem de sevdiklerinize yüzlerce çeşide sahip olan hediyeliklerden alabilirsiniz. Gündüzleri denizde yüzerek kum ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Denize sıfır konumda bulunan Avşa otelleri ile manzaranızın güzelleşmesini sağlayabilirsiniz.

Ayrıca Avsa sitesiyle konaklama alanlarına ulaşıp bütçenize uygun olan, kişi sayısına göre ve denize yakınlığı gibi kriterlere bakarak konaklama yerine ulaşabilirsiniz. Avşa Adası’nı gezmek için bisiklet kiralayarak adanın etrafını dolaşma olanağına sahip olabilirsiniz. Bazı günlerde kurulan pazarlar bulunuyor. Onları takip ederek ihtiyaçlarınızı gidererek alışveriş yapabilirsiniz.

Tatilden En Yüksek Verimi Almak İçin Avşa Adasını Tercih Edebilirsiniz

Akdeniz ve Karadeniz iklimi arasında kalan Avşa Adası’nda yaz aylarında kumsalın, güneşin, denizin tadını çıkararak dinlendirici olmasının yanında eğlenceli ve huzurlu bir tatil yaşama olanağına sahip olabilirsiniz. Avşa Çarşısı iskeleden iki bölümden ayrılan uzun bir sahil şeridine sahiptir. Bu çarşıdabütün ihtiyaçlarınızı alabileceğiniz dükkân ve marketler bulunuyor.

Konaklamak için uygun yer aradığınız zaman avsa.com ile zaman kaybetmeden isteğinize uygun Avşa otelleri ve diğer konaklama alanlarına ulaşabilişiniz. Avşa Adası’nda bulunan konaklama yerleri, diğer tatil beldelerine oranla çok daha uygun fiyatlardan başlıyor. İnsanların tercih etme nedeni de uygun maliyetler ile kaliteli tatil yapmayı sağlamasıdır.

Avşa Adası’nın Şarapları ve Zeytinyağı Çok Meşhurdur

Avşa’nın Ada Karası üzümlerinden üretilmekte olan şaraplar, adaya gelen hemen hemen herkesin tatmış olduğu bir lezzete sahiptir. Fabrikalarda şarabın yapım süreçlerini izleyip tadımları yapabilirsiniz. Şarapların yanında, adını sıklıkla duyuran bir başka gıda ise zeytinyağıdır. Avşa Adası’nın adını duyuran zeytinlerinden yapılmış olan zeytinyağını hediye olarak da alabilirsiniz. Eğlence hayatı da Avşa Adası’nın tercih edilme sebeplerinden biridir.

Sahil şeridinin üzerinde bulunan birçok mekân haricinde, adanın arka bölümünde de çeşitli eğlence mekânları mevcuttur. En çok tercih edilen alan ise barlar sokağıdır. Tatilde sakin bir yer değil de kalabalıkların, müziğin ve dansın eşlik ettiği mekânlar arayanların en çok tercih ettiği yerlerdir. Avsa sitesinden aklınızda oluşan soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Kaynak: https://www.avsa.com/pansiyon-fiyatlari.php

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.