DOLAR 32,5904 0.33%
EURO 34,8301 0.21%
ALTIN 2.504,850,84
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ayak sağlığımız için Muya’yı seçin

Ayak sağlığımız için Muya’yı seçin

ABONE OL
23 Kasım 2021 17:32
Ayak sağlığımız için Muya’yı seçin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muya kurulduğu 1995 yılından bu yana müşterilerinin hem ayak sağlığını hem de şıklığını önemseyen bir çalışma ortaya koyuyor. Son derece rahat ve oldukça şık ürünleri uygun fiyata müşterilerine sunmanın haklı bir gururunu yaşıyor. Muya verimli çalışmalarını hayata geçirirken müşterilerinden ürünlerine dair gelen geri dönüşleri de yakından inceliyor. Araştırma-geliştirme faaliyetlerine de önem veren Muya, kurulduğu günden bugüne kadar kendini son derece geliştiren öncü markalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Muya kadın terlik modelleri ile özellikle kadınlar arasında da son derece tercih ediliyor. Sandalet ve ayakkabı çeşitleri de oldukça rahat olan marka ışıklı rahatlığı ve uygun fiyatı bir araya getiriyor.

Muya erkek ürünleri ile de revaçta

Bilindiği gibi ayakkabı sandalet ve terlik sektöründe faaliyet yürüten birçok kuruluş üretim bandının merkezine kadın ürünlerini koyuyor. Bu klişe yaklaşımın aksine Muya kadın ürünleri kadar erkek ürünlerinin de şıklığına ve kalitesine önem veren bir hizmet sunuyor. Yaz mevsiminde erkek sandalet ayakkabı ve terlik çeşitlerini oldukça kaliteli bir biçimde üreten Muya kış mevsiminde de özellikle erkek ev terliği modelleri ile dikkatleri üzerine topluyor. Kaliteden asla ödün vermeyen aynı zamanda da kaliteyi uygun fiyata sunmaya çalışan Muya çocuk ürünleri ile de başarılı tasarımlara imza atmış bulunuyor. Firma kurulduğu günden bu yana sürekli olarak kendini geliştirerek yeniliyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.