DOLAR 32,4977 0.13%
EURO 34,6700 0.29%
ALTIN 2.471,84-0,57
BITCOIN %
Mersin
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Gündeş’ten MEİGDER’e ziyaret

Başkan Gündeş’ten MEİGDER’e ziyaret

ABONE OL
21 Ekim 2021 19:17
Başkan Gündeş’ten MEİGDER’e ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği’ne (MEİGDER) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mersin’deki internet gazetecilerini aynı çatı altında toplamak üzere kurulan MEİGDER’in yeni dernek binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Gündeş’i, MEİGDER Başkanı Vahap Şehitoğlu ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Gündeş, yaptığı konuşmasında; gazetecilerin kamuoyunu aydınlatmada çok önemli bir görevler üstlendiğini hatırlattı. Mersin basınını yakından takip ettiğini belirten Gündeş, yerel yönetimler olarak özellikle yerel basını çok önemsediklerine dikkat çekerek, “Belediye olarak, hiçbir gazeteci ve bağlı bulundukları kurumları ayırmıyoruz. Tarafsız bir şekilde yerel basının yanındayız” dedi. MEİGDER Başkanı Şehitoğlu da, “Kısa süre önce kurulmamıza rağmen kentimizdeki internet gazetecilerini aynı çatı altında toplamayı başardık. Derneğimiz işini layıkıyla yapan gazeteci arkadaşlarımızla birlikte büyümeye devam etmektedir.

Üye internet sitelerimizle hızlı ve tarafsız bir şekilde haberlerimizi sunmaktayız” diye konuştu. Başkan Şehitoğlu, ziyaretlerinden dolayı Başkan Gündeş’e teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.