DOLAR 32,3319 0.24%
EURO 35,0427 -0.26%
ALTIN 2.297,140,87
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Besi Yemi İçeriği ve Üretimi

Besi Yemi İçeriği ve Üretimi

ABONE OL
3 Şubat 2021 14:14
Besi Yemi İçeriği ve Üretimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Besi yemi her zaman büyükbaş hayvan üreticilerinin tercihi olmaya devam eder. Kalitesi ile kısa sürede buzağılarda gösterdiği gelişim ile tercih edilen yem çeşitlerindendir. İlk önce silolama kısmındaki aşamalar önem kazanır. Ardından ikinci aşama ise silolama sonrası yapılacak olan aşamalardır. Ürün içerisine kuru ve iri taneli yem katmak için de %45-%55 oranında konsantre ürün karışımı gerçekleştirilir.

Besi yemi satışı ise Türkiye’de önemli bir alım kitlesi ile müşteri potansiyeli oldukça geniş bir firma olan mısır silajı her zaman tercihler arasında birinci sırada olmayı başarır. Beklentileri en iyi şekilde karşılayan firma için müşteri memnuniyeti de önceliklidir. Ürün içeriği ile vitamin ve mineral bakımından oldukça önemli olan besi yemi, aynı zamanda protein açısından da zengin bir üründür.

Besi Yemi Miktarı ile Silajlama

Besi yemi üretiminde işlenen yemler için her zaman üretim aşamasında en doğru şekilde hazırlanması gerekir. Kuru ve karanlık ortamda kapalı bir alanda havasız bir şekilde uzun süre bekletilmesi gerekir. En iyi şekilde ürünleri ile mısır silajı firması sadece Ege Bölgesinde değil, Türkiye’nin her bölgesine ürünlerini ulaştırmaya devam eder. İstenilen ürün çeşidi ile alıcılar için her zaman kalite içeren besi yemi ve birçok çeşit yem üretir. Merak edilen ürünlerle ilgili her konuda, mısır silajı sayfasından her zaman bilgi alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.