DOLAR 32,3801 0.16%
EURO 35,0959 -0.07%
ALTIN 2.324,010,21
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bilnet Matbaacılık ve Yayıncılık AŞ, 73. Frankfurt Kitap Fuarı’na yeni nesil ürünleriyle katıldı
  • Haber444
  • Gündem
  • Bilnet Matbaacılık ve Yayıncılık AŞ, 73. Frankfurt Kitap Fuarı’na yeni nesil ürünleriyle katıldı

Bilnet Matbaacılık ve Yayıncılık AŞ, 73. Frankfurt Kitap Fuarı’na yeni nesil ürünleriyle katıldı

ABONE OL
3 Kasım 2021 14:31
Bilnet Matbaacılık ve Yayıncılık AŞ, 73. Frankfurt Kitap Fuarı’na yeni nesil ürünleriyle katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya yayıncılık endüstrisinin en büyük kitap pazarı olarak nitelendirilen “Frankfurt Kitap Fuarı”, Almanya’nın Frankfurt şehrinde bir kez daha kapılarını açtı. Bu yıl 73.sü düzenlenen fuarda Bilnet Matbaacılık ve Yayıncılık AŞ, yeni nesil ürünleriyle yerini aldı. Her yıl düzenli olarak katıldıkları yayıncılık endüstrisinin en büyük kitap fuarı “Frankfurt Kitap Fuarı”nda katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılanan kurum, birbirinden iddialı kitap kapaklarının yanında yeni dönem tabaka ofset ve web ofset örneklerini sektör profesyonellerinin beğenisine sundu. 

 

Dünyanın en büyük kitap fuarı olan Frankfurt Kitap Fuarı 73’üncü kez kapılarını açtı. Bu yıl “Frankfurt’a Tekrar Hoş Geldiniz” sloganıyla açılan, yaklaşık 80 ülkeden 2000’e yakın yayınevinin katıldığı fuar pazar gününe (24 Ekim) kadar ziyaret edilebilecek. Fuar kapsamında Bilnet Matbaacılık ve Yayıncılık, birbirinden iddialı kitap kapaklarının yanında yeni dönem tabaka ofset ve web ofset örneklerini sektör profesyonellerinin beğenisine sunuyor.

Günlük ziyaretçi sayısının 25 bin olarak sınırlandığı fuarda basın-yayın sektöründe etkin, özel ve kamu kuruluşları kendi standlarıyla yer alıyor.

Fuara ilişkin açıklamada bulunan BİLNET Matbaacılık Genel Müdürü Ertuğrul ÖZTÜRK, “2021 yılında da yayıncılık endüstrisinin en büyük fuarı ‘Frankfurt Kitap Fuarı’nda yerimizi aldık. 2007 yılında Türkiye’nin en başarılı grubu olan Bilfen Şirketler Topluluğu desteğiyle üretime başlayan ve baskı öncesi, baskı ve baskı sonrası süreçte en yüksek teknoloji donanımlarını kullanarak ürünü en iyi kaliteyle zamanında teslim etmeyi amaç edinen matbaamızda bugün; Türkiye’de birçok lider marka ile iş birliğinin yanı sıra dünya çapında 35’den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Sektör profesyonellerinin beğenisine sunduğumuz ürünlerimizle katıldığımız fuarda, ülkemizi temsil etmekten mutluluk duyuyoruz. Fuarda, sert kapak kitaplarımız, tıpkı basımlarımız özellikle talep görüyor. Avrupa ülkelerinin yanında komşu ülkelerden Hollanda, İsrail, Yunanistan, Bulgaristan ve Gürcistan’dan iyi geri dönüşler alıyoruz.” diye belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.