DOLAR 32,3145 0.19%
EURO 35,1211 -0.05%
ALTIN 2.278,960,08
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bir insanlık ayıbı daha! Yaşlı adamı zorla durdurup, başına kolonya döktüler
  • Haber444
  • Gündem
  • Bir insanlık ayıbı daha! Yaşlı adamı zorla durdurup, başına kolonya döktüler

Bir insanlık ayıbı daha! Yaşlı adamı zorla durdurup, başına kolonya döktüler

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:39
Bir insanlık ayıbı daha! Yaşlı adamı zorla durdurup, başına kolonya döktüler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de geçen günlerde 65 yaş ve üstü vatandaşlara corona virüsü nedeniyle sokağa çıkma yasağı getirildi. Bu kararın ardından Türkiye’nin birçok yerinde yaşlılarla ilgili görüntüler paylaşıldı. Bazı videolarda ise yaşlılara uygulanan duygusal şiddet öne çıktı. Dün akşam sosyal medyada paylaşılan ve bir yaşlı vatandaşla dalga geçildiği anlarda kaydedilen video büyük tepki çekmişti.

Videoyu kaydeden kişi kısa sürede gözaltına alınırken benzer bir video daha ortaya çıktı.

ZORLA DURDURUP, YÜZÜNE MASKE TAKIP, BAŞINA KOLONYA DÖKTÜLER

Sosyal medyada hıza yayılan bir görüntü, kullanıcıların tepkisini çekti. Görüntüde yaşlı bir adamı durduran gençler, yüzüne zorla maske takarak başına kolonya döktü. Görüntüde “Virüsün birini bulduk” diyen şahıs, gitmek isteyen yaşlı adamı “Bak lan buraya” diyerek zorla durduruyor. “Virüs vakasına yakalanmış acil müdahale timi geldi” diyerek yaşlı adama maske takan genç, başına da kolonya döküyor. “Kesinlikle kimseye bulaşmıyorsun, doğru hastaneye gidiyorsun” diyen genç, yaşlı adamı gönderiyor.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Yaşlı adamın hakarete uğradığını söyleyen sosyal medya kullanıcıları, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne de zanlıların yakalanması için ihbarda bulundu. (İHA)

İLGİLİ HABERSon dakika… Sosyal medyada İhsan amcayı yayınlayıp tepki çekmişti… Yakalandı!

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.