DOLAR 32,5581 0%
EURO 34,9483 0.28%
ALTIN 2.424,500,07
BITCOIN %
Mersin
31°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Blu TV Ücretsiz

Blu TV Ücretsiz

ABONE OL
3 Mayıs 2021 09:56
Blu TV Ücretsiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnsanların en önemli eğlencesi televizyondur. Günlük hayatın getirdiği sıkıntı ve stresten ancak televizyon izleyerek kurtuluyorlar. Dünyada artık televizyon sektörü de değişmiştir. Teknoloji ve dijital değişimler televizyonlarında vizyonunu değiştirmiş ve yerini sadece internet üzerinden yayınlanan kanallara bırakıyor.

Blu TV, ülkemiz de oldukça geniş seyirci kitlesine sahip olan sadece internet üzerinden yayın yapan kanaldır.  Bu kanal insanlara sadece 7 gün ücretsiz kullanım sunar. Sonrasında ücretli olarak abonelik izleme ücreti alıyor. Ücret ödemek istemeyen ya da maddi durumu buna elverişli olmayan kişiler için Blu TV ücretsiz izlemek için En Bilgin adlı sitede bazı yöntemler bulunur.

Blu TV Ücretsiz İzleme Yöntemleri

Blutv ücretsiz izlemek isteyen kişiler için birçok yöntem bulunuyor. Bunlar şöyle sıralanır. Kişisel olarak ve tanıdıklarınızın hesapları ile deneme hesabı kullanarak Blu TV ücretsiz izleyebilirsiniz. Telefonlarınızda  ya da tabletleriniz de Uygulama Kullanarak ücretsiz izleyebilirsiniz. Premium APK ile ücretsiz Blu TV izleme yöntemi kullanabilirsiniz.

Blu TV Ücretsiz İzleme Yöntemleri Nerede Bulunuyor?

Blu TV ücretsiz izlemek için bu kodlar En Bilgin adlı sitede premium hesap ve kod adları ile birlikte yer alıyor. Sitede yer alan kodlar hızlı tükendiğinden kişilerden biten kodlar için yorumlar isteniyor. Bu kodlar şunlardır:

L286-Q0VE-WYDX-MH2STXBJ-SJVV-ZR1K-6RC0KCPW-E1SA-RJGH-RN9XZ0NO-QYA2-L1QT-3A6R

Ayrıca En Bilgin sitesinde bazı Blu TV ücretsiz izlemek için bazı güncel hesap listesi bulunuyor. Sitede her gün yeni bir hesap bulunuyor. Ayrıca hesaplar sayesinde ücretsiz olarak izlemek isteyen kişilere bir yıl boyunca para vermeden izleyebilme imkânı sunulur. Bu hesaplar şu şekildedir.

Kullanıcı Adı: [email protected] Şifresi: bultv12654 Kullanıcı Adı: [email protected] Şifresi: quantox!

Kaynak: https://enbilgin.net/blutv-bedava-uyelik-hesaplari/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.