DOLAR 32,3508 0.29%
EURO 35,1206 -0.07%
ALTIN 2.309,841,43
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

BODRUM’UN SUYU ISINDI

BODRUM’UN SUYU ISINDI

ABONE OL
2 Kasım 2020 09:40
BODRUM’UN SUYU ISINDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BODRUM’UN EN ZENGİN MİNERALLİ KAPLICA SUYU

SİANJİ WELL-BEING RESORT KAPLICA’DA

Babil’in asma bahçelerinden esinlenerek dizayn edilen “Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum”, masmavi denizi kucaklayan doğası içerisinde sonbaharda yenilenmek isteyenlere muhteşem bir tatil deneyimi sunuyor.

Birçok hastalık için doğal tedavi seçenekleri arasında kabul edildiğinin altını çizen Prof. Dr. Ziya Karagülle, Doğal Termal ve Zengin Mineralli Su” olarak yer alan kaplıca için şunları söyledi: “Bu kullanımlar daha çok öncelikle bir dizi romatizmal hastalık ve cilt hastalıklarında koruma, tedavi ve esenlik amaçlı kullanılır. Şifalı kaplıca suyu; sedef, akne ve egzama gibi cilt hastalıklarının yanı sıra kilo sorunundan bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine kalp hastalıklarından rehabilitasyon tedavisine kadar birçok rahatsızlığa çözüm oluyor. Kaplıca suyu, aynı zamanda felç tedavisinde kısa sürede iyileştirici güce sahip olmasıyla ön plana çıkıyor.”

Kaplıcanın iyileştirici gücü Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum’da

Bodrum’un ilk lüks kaplıca oteli olma özelliği taşıyan “Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum”, kaplıcası sayesinde romatizmal hastalıklardan cilt hastalıklarına kadar birçok rahatsızlığa şifa arayanların yardımcısı oluyor. Misafirlerine kaplıcaların iyileştirici gücünü tanıma fırsatı sunan Sianji Well-Being, 12 ay boyunca en etkili sağlık programlarıyla hizmet veriyor. Masmavi denizi kucaklayan Sianji Well- Being, sunduğu Raw Food Detoks, Master Detox, Anti-Aging Diyet ve Ketojenik Diyet programları ile ruhen ve fiziken yenilenmenizi sağlıyor. Sianji Well-Being uzman ekibinin kontrolünde uygulanan sağlık programları; misafirlerin sağlıklı ve zinde kalmasını, enerji seviyelerini yükseltmeyi ve günlük hayatın yarattığı negatif etkilerden arınmalarını hedefliyor. Sağlıklı tatilin vazgeçilmez adresi Sianji Well-Being Hotel’i tercih eden misafirler, ister süit odalarda konforun tadına varabiliyor isterlerse de villalarda konaklayarak tesisin tüm imkânlarından yararlanabiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.