DOLAR 32,5740 0.09%
EURO 34,9298 0.28%
ALTIN 2.427,090,18
BITCOIN 2093025-3,29%
Mersin
31°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Boşanma aşamasında olduğu karısıyla ilişki yaşayan adamı sokak…
  • Haber444
  • Gündem
  • Boşanma aşamasında olduğu karısıyla ilişki yaşayan adamı sokak…

Boşanma aşamasında olduğu karısıyla ilişki yaşayan adamı sokak…

ABONE OL
18 Mart 2021 21:22
Boşanma aşamasında olduğu karısıyla ilişki yaşayan adamı sokak…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelen bir son dakika haberine göre; Tokat Erbaa’da koronavirüs karantinası bulunan mahallede 35 yaşındaki M.K., boşanma aşamasında olduğu eşi D.K. ile ilişki yaşadığı iddiasıyla tartıştığı A.K.’yi (42) sokak ortasında 38 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan A.K., hastaneye kaldırılırken, M.K. de gözaltına alındı.

Olay, sabah saatlerinde, koronavirüs vakaları nedeniyle karantina uygulanan Ertuğrul Gazi Mahallesi’ndeki Yapraklı Sokak’ta meydana geldi. Evinden çıkan A.K., Ankara’dan gelen M.K. ile yolda karşılaştı.

M.K., boşanma aşamasındaki eşi D.K. ile A.K.’nin ilişkisi olduğunu iddia edince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyerek, kavgaya dönüştü. M.K., A.K.’yi önce boğazından daha sonra vücudunun 37 yerinden yaraladı.

x

GÖZALTINA ALINDI

A.K., kanlar içinde yere yığılırken, M.K. de olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı A.K., ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

A.K., buradaki müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

M.K. ise kısa sürede polis ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.