DOLAR 32,5129 0.28%
EURO 34,5818 0.2%
ALTIN 2.501,770,76
BITCOIN %
Mersin
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çift Terapisi

Çift Terapisi

ABONE OL
23 Temmuz 2020 19:48
Çift Terapisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Psikolojik sorunların insanların kendi başına yaşadığı sorunlar olabildiği gibi çiftler arasında da sıklıkla yaşanabilmektedir. Bu anlamda çıkan her türlü anlaşmazlık eğer çözüm bulunmazsa ilişkinize zarar vermektedir. Bu zarar zamanla önlenemez bir hal alabilmektedir. eğer çiftler arasında birbirini anlama ve sorunlara karşılıklı olarak çözüm getirebilme yetisi olmazsa ve gelişmezse, birçok ilişki bu nedenle son bulabilmektedir.

Çiftler arasında yaşana her türlü anlaşmazlık için bir uzmandan destek alabiliyor olmak çok önemi ve gerekli bir adımdır. Evli, nişanlı ya da henüz resmi bir birlikteliği olmayan ancak çift olan herkes yaşadıkları sorunlar ile mücadele edebilmek için Çift terapisi alabilmektedir. bunun için bu alanda uzun yıllar eğitim almış uzman kişiler destek vermektedir.

Çift terapisi, Evlilik danışmanlığı ya da aile terapisi aslında birbirine çok yakın ifadelerdir. Evli çiftler için verilen terapiler evlilik danışmanlığı olurken çocuklarla birlikte katıldığınız terapiler aile terapisi olarak adlandırılmaktadır. İsmi ne olursa olsun her bir terapi özünde aynı amaca hizmet etmektedir. Her biri birbiri ile ilişki içerisinde olan bireylerin arasında yaşanan sorunların tespiti ve bunların çözümüne yönelik olarak yapılmaktadır.

Ankara Çift Terapisi

Eğer Ankara’da yaşıyorsanız ve çift terapisi almak istiyorsanız Handan Ergün Hoşrik ile tanışabilirsiniz. Kendisi Ankara psikolog seçimleriniz için tercih edebileceğiniz uzman ve eğitimli bir klinik psikoloğudur. Online web sayfası üzerinden kendisi hakkında detaylı bilgi edinebilir ve randevu alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.