DOLAR 32,3899 0.16%
EURO 34,9659 -0.34%
ALTIN 2.324,220,22
BITCOIN 2259752-0,63%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çiğ Karabuğday Unu

Çiğ Karabuğday Unu

ABONE OL
6 Ağustos 2020 10:58
Çiğ Karabuğday Unu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çiğ karabuğday unu aslında buğdaydan elde edildiği sanılan ancak greçka adı verilen bir bitkiden elde edilen en sağlıklı un çeşitlerinden birisidir. Buğdaydan elde edilen ürünler yoğun oranda glüten içermektedir ancak çiğ buğday unu bunun aksine glütensiz un çeşitlerindendir.

Çiğ karabuğday ununun sağlığımıza çok çeşitli faydaları söz konusudur. Öncelikle diyet listelerinin en vazgeçilmezi olarak karşımıza çıkmaktadır. Çünkü düşük kalorili ve aynı zamanda tok tutan bir besindir. Çiğ karabuğday unu ile yapmış olduğunuz ekmekler, makarnalar ya da hamur işi tariflerini lezzetle ve güvenle tüketebilirsiniz.

Glüten çölyak hastalığının en büyük tetikleyicisidir. Bunun yanında bazı inşalarda bir hastalık olmasa dahi glütene karşı bir hassasiyet söz konusu olabilir. Ve son dönemlerde uzmanlar sağlıklı olan ve herhangi bir hassasiyeti olmayan insanların bile glütenden uzak durmasını önermektedir. Bunun için en ideal besinlerden birisi de çiğ karabuğday unudur. Çünkü bu un çeşidi glüten içermez. Hassas mideler için oldukça faydalıdır.

çiğ karabuğday unu aynı zamanda kan şekerini dengeleyen bir besindir. İçerisinde yoğun oranda magnezyum bulunmaktadır ve düzenli olarak tüketildiğinde kan şekerini dengeleyici bir hal alır.

çiğ karabuğday unu içerisinde diyet lifleri barındırır. Bu liflerin farklı birçok faydası vardır. Bunlardan biri de bağırsak fonksiyonlarını düzenliyor olmasıdır. Sindirim sisteminiz için oldukça faydalıdır.

Ambar Evim Sağlıklı Un Çeşitleri

Ambar Evim firması olarak sizlere kendi üretmiş olduğumuz en sağlıklı un çeşitlerini online olarak satışa sunuyoruz. Çiğ karabuğday unu ile birlikte en lezzetli ekmekler için Mısır unu tercih edebilirsiniz. Yine taş değirmen lezzetini alabilmek için Badem unu sizlere özel olarak doğal yollardan üretilmektedir. Tüm ürünlerimiz için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.