DOLAR 32,3403 0.24%
EURO 35,1088 -0.14%
ALTIN 2.306,231,28
BITCOIN 22911263,63%
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çocuklara Otizmi Anlatan Kitap: “Arkadaşımla Bir Gün”
  • Haber444
  • Gündem
  • Çocuklara Otizmi Anlatan Kitap: “Arkadaşımla Bir Gün”

Çocuklara Otizmi Anlatan Kitap: “Arkadaşımla Bir Gün”

ABONE OL
24 Haziran 2020 12:32
Çocuklara Otizmi Anlatan Kitap: “Arkadaşımla Bir Gün”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocukların otizmli çocukları anlaması için Tohum Otizm Vakfı iş birliği ile Eğitimci Yazar Gökhan Dumanlı tarafından kaleme alınan Mavi Bilye Yayınları’ndan çıkan “Arkadaşımla Bir Gün” hikâye ve etkinlik kitabı tüm kitap satış noktalarında ve online kitap satış sitelerinde!

Doğuştan gelen ve genellikle yaşamın ilk üç yılında fark edilen gelişimsel farklılık olan otizmi; çocuklara, otizmli çocukların arkadaşlarına anlatmak amacıyla Tohum Otizm Vakfı iş birliği ile Eğitimci Yazar Gökhan Dumanlı “Arkadaşımla Bir Gün” kitabını kaleme aldı. Doğada otizmli arkadaşıyla zaman geçiren Burak’ın hikayesi anlatılırken otizmli bir arkadaşa sahip olmanın nasıl bir deneyim olduğundan bahsedilen “Arkadaşımla Bir Gün” kitabı Türkiye’de bu kapsamda yazılmış bir ilk kitap olma özelliği de taşıyor. Otizm konusunda farkındalık yaratılmasına katkıda bulunması hedeflenen “Arkadaşımla Bir Gün” hikaye ve etkinlik kitabından; öğretmenler sınıflarında öğrencilerinin otizmi daha kolay anlamalarını sağlamak için bir etkinlik kitabı olarak, aileler ise çocuklarıyla birlikte kitabı okuyarak, etkinlikleri birlikte çalışarak faydalanabilirler. Böylece tüm çocuklar ve aile üyeleri otizm konusunda bilgilenebilir; aileler, çocuğunun otizmli arkadaşıyla ilişkisine daha kolay rehberlik edebilirler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.