DOLAR 32,3729 0.14%
EURO 35,0143 -0.2%
ALTIN 2.324,100,21
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Corona virüsü sadece bu ülkede yok!

Corona virüsü sadece bu ülkede yok!

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:41
Corona virüsü sadece bu ülkede yok!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karadağ Başbakan Yardımcısı Milutin Simovic, vatandaşlarını corona virüsü salgınından korumak amacıyla geçici önlemler alınacağını açıkladı. Alınacak önlemler çerçevesinde, Karadağ vatandaşı olmayanların ülkeye girişi yasaklandı. Fakat, Karadağ’da oturma izni olanlar ve mal taşımacılığı yapanlar bu yasaktan muaf tutuldu.

Karadağ dışından ülkeye dönen vatandaşların kendisini karantinaya alması uyarısında bulunulurken, otellerde verilen konaklama hizmetleri de askıya alındı. Kararlar alındığında konaklama yapan ziyaretçiler bu yasaktan muaf tutuldu.

Tüm diskolar, barlar, kafeler, spor salonları, restoranlar, kumarhaneler kapatılırken, mağazalarda aynı anda bulunabilecek müşteri sayısı 50 ile sınırlandırıldı. Çiftçi pazarlarında ise aynı anda bulunabilecek müşteri sayısı 100 ile sınırlandırıldı.

Karadağ yönetimi corona virüsü salgınına karşı birlik olunması gerektiğini vurguladı. Bu amaçla komşu ülkelere yardım amacıyla limanların kapasitelerine arttırabileceğini vurguladı. (İHA)

 

İLGİLİ HABERCorona krizinin zirve yaptığı İtalya’daki Türk akademisyen uyardı: Yalvarırım yapmayın

 

İLGİLİ HABERSon dakika… Corona virüsü aşısı ile ilgili flaş gelişme: Bugün başladı

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.