DOLAR 32,3767 0.16%
EURO 35,0559 -0.16%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cubicle Wc Kabin

Cubicle Wc Kabin

ABONE OL
19 Haziran 2020 10:04
Cubicle Wc Kabin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cubicle kelime anlamı ile hücre demektir. Yapı ve inşaat sanayinde ise cubicle sistemler bölümlendirme ve hücrelendirme anlamına gelmektedir. Özellikle büyük yapılarda cubicle sistemler sıklıkla kullanılmaktadır.

Cubicle sistemler sayesinde her bir alan çok daha verimli olarak kullanılabilmektedir. Okullarda, hastanelerde, avm’lerde ve bu tür alanlarda lavabo ve tuvalet bölümlerinde cubicle sistemler kullanılmaktadır.

Cubicle yani diğer adı Kompakt laminat olan bu ürünler ile hem büyük alanlar bölümlendirilerek çok daha verimli kullanılmakta, hem de hijyenik alanlar yaratılmaktadır.

Cubicle ile üretilen wc kabin sistemleri çok kullanışlı olduğu kadar sağlıklıdır da. Çünkü cubicle yoğun ısı ve basınç ile elde edilen bir malzemedir. Bu malzeme içerisinde bakteri barınması söz konusu değildir. Aynı zamanda yüzeysel alanı hızlı ve kolay temizlik işleri için oldukça idealdir. Bu nedenle hijyenik ve sağlıklı lavabo ve tuvalet alanları yaratabilmek için bu malzemeler tercih edilmektedir.

En Uygun Fiyatlı Cubicle Sistemler

Ocak Cubicle firması olarak uzun yıllardır bu alanda hizmet sunuyoruz. Sizler için en kaliteli ve en kullanışlı cubicle sistemlerini en uygun fiyatlarla hazırlıyoruz.

Sizlerde web sayfamıza giriş yapabilir ve bu alanda yapılan örnek çalışmalarımızı inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda cubicle sistemleri hakkında detaylı olarak hazırlanmış olan bilgilendirme içeriklerine ulaşabilirsiniz. Kendi yapılarınız için talep etmiş olduğunuz cubicle sistemlerle ilgili detaylı bilgi alabilmek için web sayfamızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.