DOLAR 32,5617 0.05%
EURO 34,9447 0.2%
ALTIN 2.440,120,72
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dalaman Shuttle Transfer Hizmetleri

Dalaman Shuttle Transfer Hizmetleri

ABONE OL
30 Temmuz 2020 10:19
Dalaman Shuttle Transfer Hizmetleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun geçen yorucu bir çalışma sezonun ardından tatil için bir yerlere gitmek istiyorsanız ulaşımı dert etmeyin. Dalaman Kaş shuttle transfer hizmeti ile sizleri evlerinizden alarak gitmek istediğiniz yere götürebiliriz.

Bulunduğunuz yer neresi olursa olsun sizleri evlerinizden alarak, Dalaman havalimanına ulaşmanızı sağlayacak en yakın havalimanına ulaştırmaktayız. Bu süreçte; sizin tercihinize göre ayarlamış olduğumuz donanımlı özel araçlarımız ve kaptanımızla birlikte sizlere konforlu bir yolculuk hizmeti sunmaktayız.

Dalaman, Kalkan ve Kaş Transfer Hizmeti Var Mıdır?

Dalaman Kaş shuttle başta olmak üzere Dalaman Kalkan shuttle ve Shuttle Kaş ulaşım hizmetimiz ile sizlere konforlu bir yolculuk imkanı sunmaktayız. Böylece tatilin en yorucu kısmı olan ulaşımı bir sorun olmaktan kaldırıp ulaşımın konforlu bir hal almasını sağlamaktayız.

Transfer Hizmetine Ait Araç Sayısı Yeterli Mi?

Dalaman Kalkan shuttle transfer hizmetine ait araç sayısının yeterli olmasının yanı sıra farklı kişi sayılarına hitap eden araçlar da bulunmaktadır. Tek kişi için binek araçlar olmasının yanı sıra kalabalık kişiler için özel vito araçlar, minibüsler ve otobüsler de bulunmaktadır. Özel vito araçlar daha çok geniş aileler için tercih edilirken; minibüs ve otobüsler iş gezileri ve toplantıları için yapılan yolculuklarda tercih edilmektedir. Tüm bunların yanı sıra alanında uzman işinin ehli bir kaptan ile siz değerli müşterilerimize sorunsuz bir yolculuk imkanı sunmaktayız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.