DOLAR 32,4987 -0.15%
EURO 34,9560 0.28%
ALTIN 2.435,620,53
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Demba Ba ile Sebastian Coltescu telefonda konuştu: Sorun yok
  • Haber444
  • Gündem
  • Demba Ba ile Sebastian Coltescu telefonda konuştu: Sorun yok

Demba Ba ile Sebastian Coltescu telefonda konuştu: Sorun yok

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:04
Demba Ba ile Sebastian Coltescu telefonda konuştu: Sorun yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Uzun yıllar Romanya’da oynayan ve hem Rumen futboluna hem de memleketi Senegal futboluna hakim olan Ousmane Ndoye, vatandaşı Demba Ba ile iletişime geçti. Rumen hakem Sebastian Coltescu ile Demba Ba’yı telefonda konuşturduğunu açıklayan Ndoye, tüm dünyada gündeme gelen bu ırkçılık iddiasıyla ilgili konuştu.

Goal.com’daki habere göre, Rumen gazetesi sport.ro’ya konuşan Ndoye, şunları söyledi:

Paylaş

Romanya’dayken pek çok insanla tanıştım. İşlerin Romanya’nın nasıl yürüdüğünü biliyorum. Tanıdığın birine bir şey olursa, bir şey söylemelisin. Oynadığım dönemde maçlarda Sebi’nin (Sebastian Coltescu) karakterini maçlarda görmüştüm. Tanıdığım hakemler arasında en sevdiğimdi. Coltescu’nun numarasını buldum ve ona yanında olduğumu söyledim. Onun ırkçı olmadığını biliyorum. Bir yanlış anlaşılmaydı. Demba Ba ile de konuştum. O da benim çok iyi arkadaşım. Milli takım forması altında attığı ilk golde ona asisti ben yapmıştım. Ona durumu anlattım ve beni çok iyi anladı. Sebi’ye onun numarasını verdim ve konuşmak için onu aramasını söyledim.

Paylaş

İkisi de durumdan memnun oldu. Birbirleriyle konuştuktan sonra beni aradılar. Her iki taraf da karşısındaki için ‘iyi adam’ dedi. Yaptığım şey için bir ödül beklemiyorum. Sadece ikisiyle de temasa geçip ortak bir zemin bulmak istedim. Benim için yeterli olan bu. Yorgunum, çünkü Senegal ve Romanya başta olmak üzere her yerden gazeteler tarafından arandım.

Paylaş

Romanya’da hiç ırkçılık görmedim. İnsanlar Romanya hakkında söylediklerimi öğrendiklerinde şok oldular. Orası benim ülkem! Bunu Demba’ya da anlattım. O da Coltescu’dan kötü bir şey duymadığını, ancak ‘siyah‘ kelimesinin stadyumda kullanılmaması gerektiğine inandığını söyledi. Bunun ırkçılık olduğunu söylemedi, sadece o kelimeyi stadyumda kullanamayacağını belirtti.

Goal.com

İlgili Haber
Sergen Yalçın’dan hakem Atilla Karaoğlan’a: Bir de kabadayılık mı yapıyorsun?

webo

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.