DOLAR 32,3757 0.17%
EURO 35,0982 -0.03%
ALTIN 2.324,590,23
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diriliş Ertuğrul oyuncusu Gönül Nagiyeva: Herkesi gerçeği söylemeye davet ediyorum
  • Haber444
  • Gündem
  • Diriliş Ertuğrul oyuncusu Gönül Nagiyeva: Herkesi gerçeği söylemeye davet ediyorum

Diriliş Ertuğrul oyuncusu Gönül Nagiyeva: Herkesi gerçeği söylemeye davet ediyorum

ABONE OL
9 Kasım 2020 17:04
Diriliş Ertuğrul oyuncusu Gönül Nagiyeva: Herkesi gerçeği söylemeye davet ediyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Diriliş Ertuğrul’un başarılı oyuncusu Gönül Nagiyeva, işgal altındaki topraklarını geri almak için mücadele eden Azerbaycan’a destek mesajı verdi.

Karabağ Azerbaycandır anlamına gelen “Karabakh is Azerbaycan” nakaratlarından oluşan performansıyla Karabağ’ın Azerbaycan’a ait olduğu vurgusu yaptı. Farklı müzik türlerini de içerisinde barındıran performansını sosyal medya hesaplarından paylaşan Nagiyeva’ya çok sayıda kişi destek verdi. Kısa sürede sosyal medya challenge’na dönüşen performansa sosyal medya kullanıcıları da “Karabakh is Azerbaijan” diyerek çektikleri videolarla katılım sağladı.

Oyuncu Nagiyeva yaptığı açıklamada herkesi gerçekleri söylemeye davet etti. Nagiyeva, “Hepinizi gerçeği desteklemek ve herhangi bir dilde, herhangi bir türde şarkı söylemek için bana katılmaya davet ediyorum. Azerbaycan için gerçek için sesinizi duyurun. Karabağ Azerbaycan’dır!” dedi.

Oyuncu Gönül Nagiyeva, ülkesi Azerbaycan’a destek vermek amacı ile farklı müzik türlerinde seslendirdiği performansı “Karabakh is Azerbaijan” diyerek Karabağ Azerbaycan’dır mesajı verdi.

Ermenistan’ın saldırıları sonrasında 27 Eylül’de işgal altındaki topraklarını geri almak için harekete geçen Azerbaycan, Ermenistan’a ait askeri hedefleri imha etmeye devam ederken Diriliş Ertuğrul’un Almıla Hatun karakterine hayat veren oyuncusu Gönül Nagiyeva, klasik, rock, caz, pop müzik ve Azerbaycan müziğini sentezlediği “Karabakh is Azerbaijan” performansında “Karabağ Azerbaycan’dır”  mesajı verdi.

“Karabakh is Azerbaijan” nakaratlarını seslendirdiği performans sosyal medya challenge’na dönüştü ve kısa sürede çok sayıda kişi “Karabakh is Azerbaijan” diyerek çektiği videosunu sosyal medyada paylaştı.

“Gerçek şu ki Karabağ Azerbaycan’dır”

Performansını sosyal medya hesaplarından paylaşan oyuncu Gönül Nagiyeva konuyla ilgili yaptığı açıklamada “İçinden ne geliyorsa onun için şarkı söyleyebilirsin, hangi tarafı destekleyeceğini her zaman seçebilirsin ama bu yine de gerçeği asla değiştirmez. Ben gerçeği destekliyorum ve gerçek şu ki Karabağ Azerbaycan’dır” dedi.

Müziğimle gerçeği söylüyorum

Açıklamasında “Azerbeycan’ın yanındayım” vurgusu yapan Nagiyeva, “Azerbaycan için klasik, rock, caz, pop müzik ve milli müziğimizle bir performans gerçekleştirdim. Azerbaycan’ım birçok kültürü birleştirdi. Biz her zaman hoşgörülüydük ve bu asla değişmeyecek. Ne olursa olsun diğer kültürleri sevmek ve saygı duymak gibi bir hediyemiz var. Bugün müziğimle gerçeği söylüyorum. Çeşitli müzik tarzlarını içeren bu olumlama melodisinin tek bir mesajı var; Karabağ Azerbaycan’dır!” ifadelerini kullandı.

Herkesi gerçeği söylemeye davet ediyorum

Oyuncu Nagiyeva son olarak “Hepinizi gerçeği desteklemek ve herhangi bir dilde, herhangi bir türde şarkı söylemek için bana katılmaya davet ediyorum. Azerbaycan için gerçek için sesinizi duyurun. Karabağ Azerbaycan’dır!” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.