DOLAR 32,5333 0.04%
EURO 34,8582 0.53%
ALTIN 2.429,22-0,13
BITCOIN %
Mersin
29°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dizimag Sitesine Üyelik Ücretli mi?

Dizimag Sitesine Üyelik Ücretli mi?

ABONE OL
26 Aralık 2020 11:44
Dizimag Sitesine Üyelik Ücretli mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dizimag sitesi üzerinden üye olmadan da istenilen diziler ve filmler izlenebiliyor. Dizimag sitesi üyelik sırasında herhangi bir ücret talebinde bulunmuyor. Herhangi bir kural ve yaş sınırı bulunmuyor. İsteyen herkes üyelik bilgilerini doldurma işlemi ardından üye olabiliyor. Dizimag sitesine üye olmanın verdiği belli başlı avantajlar bulunuyor. Örneğin üye olan kişilerin izlediği The flash izle tarzı diziler profilinde kayıt edilebiliyor.

Üyelik işlemleri ardından dizimag2 sitesi kullanıcılarına özel puan sistemi sunuyor. Üyeler izlediği diziler sayesinde puan biriktirme hakkına sahip oluyor. İlk kez dizimag sitesine giriş yapacak kişilere tavsiyemiz The mandalorian izle yazarak karşınıza çıkan birbirinden popüler ve sürükleyici iki diziyi izleyerek puanlarınızı arttırabilirsiniz. Daha sonrasında diziler hakkındaki görüşlerinizi yorumlayarak puan artışını devam ettirebilirsiniz.

Üyelik İptali Neden Olur?

Her sitenin güvenilirliği açısından belli başlı kuralları bulunuyor. Popülerliği ve kalitesinden ödün vermeyen online dizi sitesinin bir kaç kuralı bulunuyor. Diğer üyelerin sukuneti açısından kural ihlali yapan üyelerin üyelikleri iptal ediliyor. Site içerisinde, küfürlü yorumlar yapan kişiler site üyeleri güvenliği gereği koşulsuz şartsız siteden uzaklaştırıyor.

Dizimag sitesi için önemli olan kullanıcı sayısı değil kullanıcı güveni ve memnuniyetidir. Üye olmak isteyenlerin bunu bilerek üyelik işlemlerini yapması gerekiyor. Üyelik sırasında kişinin doğum tarihi, e-posta adı, soyadı, adresi gibi iletişim bilgileri talep ediliyor. Dizimag sitesine üye olmanın verdiği avantajlardan faydalanmak için Dizimag adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.