DOLAR 32,5339 0.12%
EURO 35,0558 -0.01%
ALTIN 2.438,740,14
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğru Veriler İle Tekniksel Diyet Listeleri

Doğru Veriler İle Tekniksel Diyet Listeleri

ABONE OL
30 Eylül 2020 13:07
Doğru Veriler İle Tekniksel Diyet Listeleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyetisyen Aslı Tufan geçirmiş olduğumuz Pandemi süreci içerisinde kliniğe gelmeden online olarak hizmet alabilmenizi de sağlamaktadır. Bu konuda daha sağlıklı bilgi alabilmek ve size özel diyet programı ve listeyi online takip yöntemi ile sahip olabilmek için www.aslitufan.com.tr sitesi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Yiyeceklerimizin kişisel metabolizmamızı sağlık yapılması sinir ve kas sistemimizi doğrudan etkilediğini söyleyebiliriz. Böyle bir durumda hem sağlığını korumak adına hem de yemiş olduğunu gıdaların sağlıklı bir evreye giriş yapmasını sağlayarak bulunduğun ortamda da huzuru yakalayabilirsin.

Bazen danışan olarak geldiğinizde sadece kilo vermek değil kilo almak için de geliyor olabilirsiniz. Kilo vermek ve kilo almak süreçlerine muhakkak ki bir uzman eşliğinde gerçekleştirmek önemlidir. Her iki insan tipine yönelik olarak farklı bir liste hazırlanır.

Aktif İletişim Saatlerimiz

Tüm bu süreci gerçekleştirirken danışan-diyetisyen işbirliği içerisinde gerçekleştirilmesi de tam bir verim alınabilmesine önem vermekteyiz. Planlı bir şekilde hareket edebilmek ve bu planı sürdürebilmek de Aslı Tufan ile daha kolay hale gelmektedir.

Diyetisyen Aslı Tufan sağlıklı bir şekilde zayıflayabilmek, genel vücut beslenmesine düzenli bir hale getirebilmek isteyen tüm çalışanlarını İzmit Kocaeli’nde bulunan kliniğine beklemektedir. Çalışma saatleri olarak hafta içi 11.00 ile 20.00 arasında aktif olarak hizmet vermektedir. Site içerisindeki telefon numaraları ve email adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.