DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20773841,96%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edu Hukuk İş Hukuku

Edu Hukuk İş Hukuku

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:31
Edu Hukuk İş Hukuku
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş hukuku, kişilerin çalıştıkları ortamlarda iş ve çalışma düzenini ayarlayan kanunların tümüne verilen isimdir. Gerçekleşen sanayi reformundan sonra hız kazanan ve gerçek anlamına kavuşan bu uygulama, insan haklarının önemsenmesinden sonra önemli bir konu halini almıştır. İş hukuku, hem işçilerin hem de işverenlerin haklarını koruyan ve devlet tarafından düzenlemelere tabi tutulan yasama organlarıdır. Ülkemizde kişilerin hakkını koruyabilmek için firmalar tarafından kişilere iş hukuku konusunda danışmanlık hizmeti sunulmakta ve yazılı kurallarla işlem yapılmaktadır. Sizde iş alanınızda veya tahsil zamanaşımı gibi konularda hukuksuz bir durumla karşılaştığınız anda Edu Hukuk firmasını tercih edebilir ve bizlere resmi sitemiz üzerinden 7/24 erişim sağlayabilirsiniz.

Edu İş Hukuku Hakkında Bazı Detaylar

Ülkemiz çapında vergi hukuku gibi birçok alanda kişilere hizmet sağlamaya devam eden Edu Hukuk şirketi, işçi ve işverenlerin haklarını savunabilmek için de interaktif ortam üzerinden faaliyetlerine hız kesmeden devam etmektedir. Ülkemizde emeğinin suiistimal edildiğini düşünen ve işverenler tarafından baskı gördüğünü iddia eden hem işçilerin hem de müşterileri ile anlaşmazlık yaşayan iş verenlerin hukuk anlamında her daim yanında olan firmamız, ülkemiz tarafından uygulanan yasama işlemlerini gerçekleştirmek adına hizmet vermektedir. Sizde iş hukuku problemleri, ödeme emri sorunları veya kişisel anlaşmazlık durumlarınız için şirketimize çağrı merkezimiz üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. web sayfamız üzerinden ise çalışma alanlarımız hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.