DOLAR 32,5340 -0.05%
EURO 34,9279 0.08%
ALTIN 2.434,080,18
BITCOIN 2168051-0,45%
Mersin
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ekol Fizik Tedavi

Ekol Fizik Tedavi

ABONE OL
28 Temmuz 2020 12:12
Ekol Fizik Tedavi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekol Fizyoterapi olarak özel bir fizik tedavi merkezi aracılığı ile İstanbul içi hizmet veriyoruz. Bizleri diğer tüm özel fizik tedavi merkezlerinden ayıran en önemli özelliğimiz ise son 6 yılı aşkın bir süredir Evde fizik tedavi çalışmalarımız olmaktadır.

Ekol Fizyoterapi olarak uzman bir ekip ve gerekli tüm ekipman ile evlerde fizik tedavi hizmeti sunuyoruz. Fizik tedavi alması gereken ağır hastalarınız varsa ve kalkmakta ve hareket etmekte güçlük yaşıyorlarsa onların tedavi için bir merkeze ya da hastaneye gelmeleri oldukça zor olacaktır. Ya da belirli yaşın üzerindeki hastalar bu konuda sorun yaşayabilmektedir. Bu tür durumlarda sizlerin sürekli olarak hastaneye gitmesine gerek kalmadan gerekli ekipman ve uzman fizyoterapistlerle bizler evlerinizde tedavi çalışmaları uyguluyoruz.

Öncelikle yapılan karşılıklı görüşmeler neticesinde hastanızın hangi aralıklarda ve ne tür bir fizik tedavi programına ihtiyacı olduğu uzman hekimlerimiz tarafından belirleniyor. Bunun ardından seansların olduğu gün ve saatlerde ekibimiz bu programlarda var olan tedavi çalışmaları için sizleri evlerinizde ziyaret ediyor.

Neden Evde Fizik Tedavi Daha Faydalıdır?

Evde fizyoterapi çalışmaları hastane ya da özel kurumlara oranla çok daha verimli geçmektedir. çünkü evlerde verilen seanslarda fizyoterapistlerin hastalar ile ilgisi çok daha yoğun ve birebirdir. Böylece seanslar hep daha kaliteli ve sonuç odaklı geçmektedir.

İnme nedir ve fizik tedavi ile ne kadar düzelebilir konusunda tüm merak ettiğiniz detaylar için sayfamıza ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.