DOLAR 32,7015 0.57%
EURO 34,9402 0.16%
ALTIN 2.511,471,11
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ekose Etek Modelleri

Ekose Etek Modelleri

ABONE OL
28 Ocak 2021 20:31
Ekose Etek Modelleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Pantolon modellerinin yanı sıra etek modelleri de günlük ve özel olarak giyimlerde kullanılan parçalardır. Özellikle de modaya damgasını vuran ve her geçen gün daha fazla bayan tarafından tercih edilen ekose etek modelleri, kareli görünümüyle herkesi kendisine hayran bırakmayı başarıyor. Mini modeller ya da uzun modeller, bilekte biten modeller ya da diz altı modeller tarza ve zevke göre tercih ediliyor. Ekose geometrik desenlerin yer aldığı bu modellerde çeşitli kumaş seçeneklerine de yer verilerek dört mevsim kullanıma uygun olması sağlanıyor.

Kanvas Ekose Etek Modelleri

Kanvas kumaştan tasarlanan ekose etek modelleri, sonbahar ve kış aylarına daha çok yakışan modellerdir. Etek giymeyi çok seven bayanlar için mutlaka dolaplarında yer alması gereken ekose modeller, hem nostaljik bir hava taşıyor hem de modern modaya yakından ayak uydurmayı başarıyor. Kanvas kumaşlar kalın olduğu için bu etek modellerine tam oturuyor ve ütülemeye dahi gerek kalmadan rahat bir kullanım sağlıyor.

Deri Ekose Etek Modelleri

Şıklığı ön plana çıkarmak isteyen ancak aynı zamanda sportif görünüm de elde etmek isteyen bayanlara özel deri kumaştan tasarlanan ekose etek modelleri mevcuttur. Kullanımı rahat olan ve parlak ya da mat derilerden elde edilen bu etek modelleri ile kombinlerinizi daha göz alıcı hale getirebilirsiniz. https://www.dilvin.com.tr/ekose-etek-modelleri adresine giriş yaparak kategoride yer alan tüm desenli eteklere ulaşabilirsiniz.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.