DOLAR 32,3841 0.18%
EURO 34,9972 -0.27%
ALTIN 2.324,380,23
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emekli ve evli adamı jigolo olacaksın vaadiyle dolandırdı
  • Haber444
  • Gündem
  • Emekli ve evli adamı jigolo olacaksın vaadiyle dolandırdı

Emekli ve evli adamı jigolo olacaksın vaadiyle dolandırdı

ABONE OL
11 Mart 2021 09:04
Emekli ve evli adamı jigolo olacaksın vaadiyle dolandırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Bahçelievler’de yaşayan evli, emekli ve bir çocuk babası H.G’nin (57) cep telefonuna, “Jigolo olmak ister misiniz” mesajı geldi. Mesajdaki linki tıklayarak açan H.G.’nin kısa süre sonra telefonu çaldı. Telefondaki kişi mesajdaki jigolo ilanı ile ilgili arıyordu. H.G.’ye kendisini kadınlarla tanıştıracaklarını ve çok para kazanacağını söyledi. H.G., teklifi önce kabul etmedi. Telefondaki kişi ısrar edince “Tamam” dedi.

20 KİŞİYİ DAHA DOLANDIRMIŞ

Dolandırıldığını anlayan H.G., zor da olsa polis merkezine giderek şikâyetçi oldu. Yapılan başvurunun ardından polis ekipleri çalışma başlattı. Polis yaptığı araştırmada, H.G.’nin para yatırdığı hesabın İsmail E.’ye (27) ait olduğunu belirledi. Gözaltına alınan İsmail E.’nin, 20 kişiyi de aynı yöntemle 160 bin TL dolandırdığı anlaşıldı. Emniyet’teki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen İsmail E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.