DOLAR 32,3789 0.15%
EURO 35,0541 -0.15%
ALTIN 2.324,770,24
BITCOIN 2272184-0,27%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

En Genci Elli Yaşında Olan Klasik Otomobiller Karizmayı Yeniden Tanımlıyor!
  • Haber444
  • Gündem
  • En Genci Elli Yaşında Olan Klasik Otomobiller Karizmayı Yeniden Tanımlıyor!

En Genci Elli Yaşında Olan Klasik Otomobiller Karizmayı Yeniden Tanımlıyor!

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:06
En Genci Elli Yaşında Olan Klasik Otomobiller Karizmayı Yeniden Tanımlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üsküdar’da bulunan ve en genci 50 yaşında olan klasik otomobilleri görmek ister misiniz? O zaman hiç vakit kaybetmeden yola çıkın. Klasik otomobil tutkunu Yusuf Karakaya’nın kurucu ortaklarından olduğu Garaj’ı ziyaret edin. Tıpkı yaş aldıkça güzelleşen kadınlar gibi klasik otomobillerde kalitesini ve değerini zaman geçtikçe arttırır. Birçok klasik otomobil bulunan Garaj’da aklınıza gelebilecek klasik otomobillerin hepsini bulmanız mümkün.

Tam Bir Görsel Şölen!

Klasik otomobiller bir araçtan çok daha fazlasıdır. 50 Yaşındaki bir klasik otomobili bir heykel ya da bir tablo gibi sanat eseri olarak görebilirsiniz. Yıllar geçse bile tarzından ödün vermeyen ve her kesime hitap eden klasik otomobiller kesinlikle bir tutkudur. Karakaya Global bu tutkuyu insanlarla buluşturuyor ve klasik otomobile duyulan özlemi dindiriyor. Garaj’da bulunan birçok otomobil aslına uygun restore edilmiştir. Bütün araçlar ilk günkü orijinalliği bozulmadan korunmaktadır.

Yüzlerce Çeşit Klasik Otomobil Bir Arada!

Ford Galaxie, Buick Special, Chevrolet Corvette, Cadillac ve daha fazla klasik otomobilleri Garaj’da bulabilirsiniz. Klasik otomobil tutkusu tamamen farklıdır. Bunun en basiti bir klasik otomobile vereceğiniz parayla çağın ötesinde son model bir araba alabilirsiniz. Fakat klasik otomobil tutkunları 56 model klimasız ve kemeri bile olmayan bir aracı o son model arabaya tercih edecektir. Bahsettiğimiz bu araçlara istediğiniz an sahip olmanız mümkün. Avrupa’da ve Dünya’da klasik otomobil denince en fazla çeşit bulunduran garaj Türkiye’de Karakaya Global’de bulunmaktadır. Yusuf Karakaya ve Kaya Ersözlü tarafından kurulan bu garaj ulusal basının dahi dikkatini çekmiştir. 12 bin metrekarelik alanda bulunan yüzlerce çeşit klasik otomobilden birinin sahibi de siz olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey ziyaret saatleri içinde Garaj’a gelmeniz ve kendi tarzınıza uygun olan satılık klasik otomobillerden birini almanız. Hayalleriniz ve tutkularınızı gerçeğe dönüştürmek sadece bir adım uzağınızda. Ziyaret etmeden önce Garaj’da sanal tur yaparak arabaları görebilir ve beğendiğiniz modelleri not edebilirsiniz. Böylece gittiğinizde seçmiş olduğunuz aracı detaylıca inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz takdirde ise geriye sadece hayalinizdeki klasik otomobile sahip olmak kalıyor.

KARAKAYA GLOBAL GARAGE

Resmi Web Sitesi : www.karakayaglobal.com.tr

Bilgi Telefon: +90216 266 62 88

E-Posta: [email protected]

Galeri : Altunizade Mh. Mahir İz Cd. NO:2 34662 Üsküdar/İstanbul

İnstagram: https://www.instagram.com/karakaya.global/

Facebook: https://www.facebook.com/karakaya.global/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.