DOLAR 32,5340 -0.05%
EURO 34,9279 0.08%
ALTIN 2.434,080,18
BITCOIN 2168051-0,45%
Mersin
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

En Önemli Diş Sağlığı Uygulamaları

En Önemli Diş Sağlığı Uygulamaları

ABONE OL
18 Ağustos 2020 11:00
En Önemli Diş Sağlığı Uygulamaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diş eti rahatsızlıkları ve kanal tedavi gibi pek çok işleme yakınından bile geçmeden kurtulmak mümkün. Dentway Dental Clinics’in sunduğu diş beyazlatma yöntemleri ile hem beyaz bir gülücüğe, hem de sağlıklı bir ağız içi sağlığına sahip olabilirsiniz. Ömür boyu garantili implant işlemleri, şu ana kadar yaptıran ortalama 20.000 civarı hasta tarafından tasdiklenmiş ve onayları ile birlikte de müşteri memnuniyetini sağlanmış durumdadır. Toplamda 60.000 ortalama hasta kabulü ile bu alanda Türkiye’nin önder kuruluşlarından olan Dentway Dental Clinics, uzman doktorların sunduğu teknikleri sürekli olarak kullanabilme yeteneğine sahiptir. Sizleri de bu profesyonel teknikleri uygulamak üzere hasta yataklarına davet ederiz.

Dişlerinizi Sigortalayın!

Kişiye özel gülüş tasarımına kadar pek çok hizmetin dahil olduğu şirketimizde, metalden bile daha sağlam olduğu bilinen zirkonyum kaplama işlemine kadar pek çok uygulama büyük bir titizlikle gerçekleştirilir. Bu nedenle hastaların doktorlarımıza olan güveni, sürekli olarak sarsılmadan artmaktadır. Kafasında soru işaretleri ile gelen müşterilerimiz, sitemizde yer alan sık sorulan sorular kısmında bütün soru işaretlerini giderebilir, dilerlerse de tatmin olmadıkları ölçüde müşteri hizmetleri temsilciliğimiz ile 7/24 olarak görüşme halinde olabilirler. Web sayfamızda diş sağlığı ve diş bakımı adına yapmış olduğumuz tüm çalışmalara detaylı olarak yer verilmiştir. Sitemizde sorulan sorular, en az 24 saat içerisinde cevaplanmaktadır. Sizler de güzel bir gülüş için her daim davetlimizsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.