DOLAR 32,3718 0.16%
EURO 35,0065 -0.23%
ALTIN 2.324,870,25
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

En Sevilen Plise Modelleri

En Sevilen Plise Modelleri

ABONE OL
4 Mart 2021 10:54
En Sevilen Plise Modelleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üretimde bir sürü çeşidi mevcut olan plise yapımı, birçok ürün arasında her zaman geniş bir kullanım alanına sahiptir. Çoğu zaman talep görmesi açısından en fazla üretim imkânı olan ürün çeşidini bulundurur. Evlerde olduğu kadar birçok düğün salonu içinde kullanılarak yerini almaya devam eder. Üretim aşaması ise oldukça kolaydır. Tek dişli sarmal tarafından 250 dişli sarmalın dönmesini sağlayarak, oluşturduğu yüksek ısılı bir baskı çeşidi oluşturmaktadır. Farkını da kullanım alanı içerisinde hissettiren ve her ortamda kolaylık sağlayan bir ürün olmaya devam eder.

Büzgülü Plise Tekniği

Bir sürü çeşit arasında büzgü plise en çok kullanılan model çeşididir. Bu sebeple oldukça fazla üretilen bir model olmaktadır. Büzgülü plise kullanım alanları her zaman aynı olmayabilir. Model Plise firması ile her zaman farklılık da gösterebilen ürünler arasında, sandalye kılıfları, koltuk örtüleri ve yatak örtüleri bulunmaktadır. En çok da desenli kumaşlar üzerine uygulanan bir teknik olmaktadır. Farklı bir model olan büzgülü kumaşlar, kıyafetlerde de kullanım imkânı sağlar.

Katlamalı Plise ve Diğer Pliseler Arasındaki Fark

Birçok plise çeşidi kadınların en çok rağbet ettikleri modellerden oluşmaktadır. Bu nedenle de kullanım alanı fazladır. Elbiseden ev eşyaları için üretilmiş kılıflara kadar kullanım sağlar. Bu sebeple de en fazla üretimin gerçekleştiği model de katlamalı plise çeşididir. Bu ürünlerin perdeler için kullanımı sağlanır. Böylelikle her zaman store perdeler için yüksek ısılı katlama ve baskı ile istenilen forma dönüştürülür. Merak edilen konuyla ilgili olarak Model Plise sayfasından her zaman hizmet alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.