DOLAR 32,3249 0.21%
EURO 35,1413 0.01%
ALTIN 2.298,550,94
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erkek Bileklik Modelleri

Erkek Bileklik Modelleri

ABONE OL
29 Aralık 2020 16:19
Erkek Bileklik Modelleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bileklik aksesuarları kadınlardan ziyade erkekler tarafından da çok fazla tercih ediliyor. Erkeklerin asilliğini ve tarzını yansıtabilecek özel bileklik takılar birbirinden farklı modellerde üretiliyor. Kurumsal ofislerde çalışanlar için klasik kıyafetlerini süsleyecek bileklikler, tarz bir duruşun da vazgeçilmezidir. Saatle birlikte takılacak bileklik modelleri olduğu gibi tek başına şık durmaya yetecek gösterişli bileklikleri de zevkinize göre VeTesbih sitesinden tercih edebilirsiniz.

En fazla tercih edilen bilekliklere bakılacak olursa bunlar; metal bileklikler, deri bileklikler, silikon, kauçuk ve lastik bileklikler, künye bileklikler, ip bileklikler ve son olarak boncuk bilekliklerdir. Bunlar arasından metal bileklik modelleri şıklığın ve erkeksiliğin yansımasıdır. Gösterişli metal bileklikler çok fazla dikkat çekeceğinden, daha düz ve sade modelleri seçerek her kıyafetinizle kullanabilirsiniz. Ayrıca kıyafete uyum sağlayacak detaylardaki modelleri tercih edebilirsiniz. Örneğin kot ceket düğmeleriyle uyumlu renkte takacağınız bilekliklerinizle daha çık görünebilirsiniz.

Erkek Bileklik Fiyatları

Erkek bileklik fiyatları, yapılırken kullanılan malzemeye göre farklılık gösterir. Set halinde de satılabilen bilekliklerden silikon ve plastik olanlar daha düşük fiyatlı olurken, deri ve metal bileklik modelleri daha yüksek fiyatlı olabilirler. Bu bileklikler farklı kalınlıklarda üretilebiliyor. Kalın ve taşlı olan bileklikler de daha maliyetli olacaktır. Burada önemli olan kullanılan malzemenin kalitesidir. İpten yapılan bazı bileklikler kalitesiz olduklarında kopabilir ve kullanılamaz hale gelebilir. Bu yüzden seçim yaparken maliyetten ziyade kaliteye bakmak önemlidir. Kaliteli erkek bileklikleri için VeTesbih sitesinden faydalanabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.