DOLAR 32,5223 -0.08%
EURO 34,7964 -0.22%
ALTIN 2.420,25-0,39
BITCOIN 21597630,26%
Mersin
29°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erkeklerin En Çok Tercih Ettiği Takı ve Aksesuarlar

Erkeklerin En Çok Tercih Ettiği Takı ve Aksesuarlar

ABONE OL
24 Aralık 2020 10:28
Erkeklerin En Çok Tercih Ettiği Takı ve Aksesuarlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadınlar kadar olmasa da erkekler de takıları ve aksesuarları kullanırlar. Küpe, kolye, bileklik, kol saati ve kemer gibi ürünler erkeklerin çok tercih ettiği takı ve aksesuarlardan bazılarıdır. Toptan bijuteri alışverişlerinde erkeklerin en çok çelik küpeleri tercih ettikleri bilinmektedir.

Erkeklerin Favori Takı ve Aksesuarları

Günlük yaşam tarzına bağlı olarak erkekler de birçok takı ve aksesuar ürünlerini kullanırlar. Bunların en başında kol saatleri gelmektedir. Hem daha karizmatik hem de daha havalı bir görünümün tamamlayıcısı olan saatler, Business tarzı için en çok tercih edilen aksesuarlardan biridir. Kıyafete göre renk seçenekleri de bulunan saatler, doğru renkle kombinlendiğinde çok şık bir siluet oluştururlar.

Saatlerle birlikte son zamanlarda kullanımı artan bileklikler de özellikle genç erkeklerin tercihleri arasında bulunuyor. Saatle aynı kola takılan bir ya da birden fazla bileklik spor bir görünüm sağlıyor. Toptan kolye ürünleri içinde bulunan erkek kolyeleri de günümüzde sadece zincir görünümünden uzaklaşmış durumdadır. Taksesuar web sitesi erkek takı ve aksesuar bölümüne göz atabilirsiniz.

Kemerler

Vücut tipinize ve kilonuza göre seçeceğiniz doğru kemer, dış görünüşünüzü olumlu olarak etkileyecek bir aksesuardır. İnce ya da kalın pek çok renk ve dokusu bulunan kemerlerin, iş hayatı ve günlük hayata uygun olarak birçok seçeneği mevcuttur. Toptan takı ürünlerini de inceleyebileceğiniz Taksesuar web sitesinde tüm erkek ürünlerine göz atabilir, kendi tarzınıza uygun seçimler yapabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.