DOLAR 32,5683 0.07%
EURO 35,0010 0.37%
ALTIN 2.423,790,04
BITCOIN 2097294-3,42%
Mersin
31°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Eviniz Gibi Hissedeceğiniz Otel Odaları

Eviniz Gibi Hissedeceğiniz Otel Odaları

ABONE OL
29 Ekim 2020 12:22
Eviniz Gibi Hissedeceğiniz Otel Odaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yolcuların ve misafirlerin belli bir süre için kaldıkları yerdir. İlk otel 1964 yılında açılmıştır. Otelcilik gelen müşteriye temiz, konforlu ve güvenli bir mekân sağlamaktır. Eskiden bu mekanlara misafirhane denirdi. Her otel yıldız sayısına göre değişmektedir. Lüks olması ve fiyatı bu yıldızlara göre koyulmaktadır. Lüks otellerde odalar geniş olur. İçerisinde televizyon, komodin, dolap ve yatak mevcuttur. Oda içerisinde bir de banyo ve tuvalet vardır. Yani otel odaları bir ev gibidir. Maltepe Otel herkesin hayalinde ki odalara sahip. Penceresi de eşsiz manzaraya açılıyor. Hijyen kurallarına uygun denetimleri sık sık yapılan restoranları mevcut. 7/24 sıcak su imkânı ve zaman geçirebileceğiniz kafeleri vardır. Aynı zamana vale hizmeti de verilmektedir. Güler yüzlü personelleri ile Maltepe otelleri hizmetinizdedir. Size yardımcı olmamız için bize ulaşabilir ve sorularınızı sorabilişiniz.

Otelimizin Oda Çeşitliliği

Otelimizde birçok çeşit oda mevcuttur. Çift kişilik odalarımız gelmek isteyen çiftler için birebirdir. Macity Hotel odaları kullanışlı ve ferah bir biçimde dekore edilmiştir. Aynı zaman odalarımız aile için de uygundur. Odalarımıza isteğe göre çift kişilik yatak ve çocuk için tek kişilik yatak mevcuttur. Ayrıca isteğe göre odalara iki tane tek kişilik yatak koyulabiliyor. Müşteri isteği bizim için oldukça çok önem arz etmektedir. Odalarımız günlük temizlenmektedir.  Otelimiz prensipleri açısından hijyene çok önem vermektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.